Cmex,eto uz novi GRB nove pobede
Sve đedovi na aukciji, ništa ispod 30...
Ove sezone igramo totalno rastereceno u KUP-u,koncentracija na Prvenstvo,a LS kako bude,videcemo...
Sta 0:10?
Ahahahahaha saljivdzija
Ojsa prske.. evo mene.. Punog stomaka dosao sam da se ovde ispraznim lol.. Dobro malo sale nije na odmet. Nego kad vidim igrace da trose po 30-40 ili kao sto sam ja jednom video 76 tokena na nekog igraca koji nece mnogo pruziti mislim stvarno smuci mi se igra. Ali najvise volim to da gledam jer se ismejem kao da gledam Zikinu Dinastiju. Opet se ja salim jel? Ne bas E sad nesto konkretno od mene. Pomozite mi oko izbora tima kad se budem vratio..Znaci sve sto treba da uradite jeste da odaberete tim i posaljete mi pm.. Samo PM uvazavam, da ovde ne morate fludati bezveze radi izbora necega.. Pobedio sam u kupu 2:0.. AJde i vi pobedite pa da slavimo veceras, jer sutra moram da se spremam, dok 18-og vec krecem ujutru. Ocekujem vesti do 22h. Posle moram malo da prilegnem, nije sve u pc-u Jos jednom ako nekom trebam za utakmicu, da gledam i navijam, tu sam..
ZABORAVIO SAM DA NAPOMENEM, pa ispravljam GRESKU .. TIM 1 (MILAN) - TIM 2 (Arsenal)
Last edited by Vladimir Jovanovic; 11-16-2014 at 02:28 PM.
Ja nista ne razumem o.O