Bas i ja bi juventus ono bilo bi super i da ocemo moramo prijateljsku haha meni je rod 2911
A meni poklon? Pa i meni je bio rođendan pre 4 dana
NTNK : Sacuvaj mi Dragana Mance-a dok se ne budem vratio. Tad ce on imati dobrih 30 ako ne i vise godina. Ali svakako zelim da vidim kako ce tad da ti izgleda tim..Vidi vidi. ima moj omiljeni tim iz Rusije, nepobedivi Zenit.. Mozda bude vise srece danas, pa se pobedi tvrda glava 3:0.. Srecno..
Macva hahahaha slatko se ismejah brate.. Ma mani ih vidis da ne znaju da sutnu loptu, gori su od nas
I meni je iskreno bio rodjendan 12 novembra, ali eto doslo, proslo i otislo.. Vredno skupljajte te tokene i kupite vama omiljeni grb, dres i rasturite ih da vas zapamte.
Ja imam jednu VELIKU zelju, ali to ne smem pred svima :P
A jbt ocu dovest igrace i nista jbt bidujem i njih 15 njih zamnom i to u ovo vrijeme i oko 6 nemogu vjerovat
Na mom serveru je ludnica koliko se biduje, cak i za matore igrace pd 31+ godina...
Bukalno im dignu ppcetnu cenu za 15-20%...
Kod mene kataklizma nema ništa da se kupi
Sreća pa imam osnovu od prošle sezone.
Igrica je mnogo realna. 60 sezona igram i svasta sam se nagledao, ali ovo mi se nije desilo. U gostima 1-2 pobedim, kuci vodim 4-2 i ispadnem iz kupa jer je covek se nadavao golova za 10 min. SMESNO!
Razina 37
potrebno mi je
DC-DMC-MC-G
ZNAČI 4 IGRAČA
204 NIVO DO 24 GODINE
KO IMA ZA PRODAT BIO BI ZAHVALAN
Doveo 4 igrača za OMA ligu, potrošio 7 tokena, za glavni tim još nisam nikog ni pokušao dovest. Ovo nije normalno, kojeg god igrača pogledam na aukcij (nivo 13 na serveru 4)i, svaki ima 3 ponude neovisno koliko je do kraja inicijalne runde.
Ex top eleven player