Na mom serveru je ludnica koliko se biduje, cak i za matore igrace pd 31+ godina...
Bukalno im dignu ppcetnu cenu za 15-20%...
Na mom serveru je ludnica koliko se biduje, cak i za matore igrace pd 31+ godina...
Bukalno im dignu ppcetnu cenu za 15-20%...
Kod mene kataklizma nema ništa da se kupi
Sreća pa imam osnovu od prošle sezone.
Igrica je mnogo realna. 60 sezona igram i svasta sam se nagledao, ali ovo mi se nije desilo. U gostima 1-2 pobedim, kuci vodim 4-2 i ispadnem iz kupa jer je covek se nadavao golova za 10 min. SMESNO!
Razina 37
potrebno mi je
DC-DMC-MC-G
ZNAČI 4 IGRAČA
204 NIVO DO 24 GODINE
KO IMA ZA PRODAT BIO BI ZAHVALAN
Doveo 4 igrača za OMA ligu, potrošio 7 tokena, za glavni tim još nisam nikog ni pokušao dovest. Ovo nije normalno, kojeg god igrača pogledam na aukcij (nivo 13 na serveru 4)i, svaki ima 3 ponude neovisno koliko je do kraja inicijalne runde.
Ex top eleven player
Sta ti je oma liga?
Natjecanje u kojem sudjeluju članovi foruma. Osnovana je prije 2 sezone, trenutno ima 7 timova na nivou 3 i 10ak na nivou 2. Pravila su: 35T po sezoni, nema kupovanja tokena, nema osvajanja tokena i paketa (farming), screenshot za svaku dobivenu aukciju (tako se kontrolira koliko tko tokena troši). Prošle sezone završio sam 4. sa 2 boda zaostatka iza 1.
Dopušteno je imat druge oma igrače dodane kao prijatelje, slat međusobno pakete, dodat svoj "glavni" tim i s njeg si poslat poneki dres ili logo.
Dopušteno je dati podršku oma igračima u utakmici ako ne igraju 2 međusobno.
![]()
Last edited by t11_fan; 11-17-2014 at 10:53 AM.
Ex top eleven player
Joojjj danas mi je rodjendan ustao sam od 5 ujutro doniro sam 14 tokena uzeo oko 11 tokena dao za jedan igrac kupio a jos 10 tak za drugi koji nisam uzeo daj pomozite dajte nesto od vama
http://prntscr.com/578zcy
http://prntscr.com/578zi1
Last edited by pavlesky; 11-17-2014 at 10:28 AM.
FK Partizan
Opet devetka protiv Vijetnamaca, ali me zabrinuše ova dva trol gola... Štoper na poziciji MC iz daljine u istoj sekundi kada su moji imali stopostotnu šansu i MC na poziciji MR posle duplog kornera... Djogović je dao jubilarni 150. gol iz slobodnjaka i sa 2 asistencije stigao do kote 170... Hepije dao gol na debiju, MC Cantero sa 2 gola ima učinak 4 gola na 2 utakmice, čak je i nesrećnik MC Mutenza dao 2 gola (toliko je dao na prethodnih 25 utakmica)...
![]()