1585Likes
-
-
Newbie
Joojjj danas mi je rodjendan ustao sam od 5 ujutro doniro sam 14 tokena uzeo oko 11 tokena dao za jedan igrac kupio a jos 10 tak za drugi koji nisam uzeo daj pomozite dajte nesto od vama
http://prntscr.com/578zcy
http://prntscr.com/578zi1
Last edited by pavlesky; 11-17-2014 at 11:28 AM.
-
FK Partizan
Opet devetka protiv Vijetnamaca, ali me zabrinuše ova dva trol gola... Štoper na poziciji MC iz daljine u istoj sekundi kada su moji imali stopostotnu šansu i MC na poziciji MR posle duplog kornera... Djogović je dao jubilarni 150. gol iz slobodnjaka i sa 2 asistencije stigao do kote 170... Hepi je dao gol na debiju, MC Cantero sa 2 gola ima učinak 4 gola na 2 utakmice, čak je i nesrećnik MC Mutenza dao 2 gola (toliko je dao na prethodnih 25 utakmica)...
-
VIP
Originally Posted by
darkonda
Sta ti je oma liga?
Natjecanje u kojem sudjeluju članovi foruma. Osnovana je prije 2 sezone, trenutno ima 7 timova na nivou 3 i 10ak na nivou 2. Pravila su: 35T po sezoni, nema kupovanja tokena, nema osvajanja tokena i paketa (farming), screenshot za svaku dobivenu aukciju (tako se kontrolira koliko tko tokena troši). Prošle sezone završio sam 4. sa 2 boda zaostatka iza 1.
Dopušteno je imat druge oma igrače dodane kao prijatelje, slat međusobno pakete, dodat svoj "glavni" tim i s njeg si poslat poneki dres ili logo.
Dopušteno je dati podršku oma igračima u utakmici ako ne igraju 2 međusobno.
Last edited by t11_fan; 11-17-2014 at 11:53 AM.
Ex top eleven player
-
To znaci da moram novi fb nalog da kreiram da bih tu ucestvovao?
-
Fb moras svakako imati To ti kao da imas zenu kraj sebe
-
Pa fb jedan imam, i jedan tim na lvl40, e sad malo je mnogo da imam dva fb
-
VIP
Da. Napraviš novi FB i onda dodaš oma članove za prijatelje, nakon što ih nekoliko prihvati, netko će ti poslati zahtjev (za igru) pa ju možeš pokrenuti. Na taj način dospiješ na isti server kao i ostali tako da igraš u istoj ligi. Trenutno imamo samo jednog člana na nivou 1 tako da su novi članovi dobrodošli
Ex top eleven player
-
VIP
Imam ja 3, boli glava XD (jedan sam slučajno viška napravio hehe).
Ne znam koliko će se skupit članova za nivo 1, da je bilo ranije, stigli bi upast na nivo 2 gdje je trenutno većina.
+ zaboravio sam dodati:
pošto ove sezone na nivou 2 ima više od 7 članova, sigurno će neki ostati na nivou 2 tako da se još 6 članova stigne prijavit za nivo 1, igrat međusobno i ove i sljedeće sezone
Last edited by t11_fan; 11-17-2014 at 12:07 PM.
Ex top eleven player
-