Page 16 of 107 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast
Results 151 to 160 of 1066
Like Tree1585Likes

Thread: Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Cmex Ako se zenis, odmah javi da postavimo vatromet
    Dobro si primetio. Inace, dovoljno je da ustanes malo ranije i primer dovedes dobrog igraca za najvise 5 tokena.
    Ja sam na proslom profilu dovodio za 1 token, da li sam imao toliko srece da nema nikoga bas cim se otvori server tada u (6:50)
    stvarno ne znam, ali bilo je lakse. Ma i sad je.

t11_fan hhhh ne vredi mi da cuvam tokene, ukinucu profil, pa se razbacujem.. Pogledaj..
    t11_fan and Cmex like this.

VIP t11_fan's Avatar
    Baš prekrasan start sezone u OMA ligi
    Troll s ozljedama na vrhuncu
    Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-injury-2-min-after-sub.jpg
    Ex top eleven player

Newbie

Evo mog renoviranog tima. Malo poznatih igraca na meti mog srca. Hm, znate li za ovog defanzivca Vasovica? Ko ne zna nek se ubije :P
    NTNK sigurno zna o kome se radi.

A da.. Igrali smo 1:1 u kupu, Ashley Cole je bio zasluzan za taj remi.. Sledeci protivnik neka se pripremi da kupi nove golove, jer napad ih salje u otpad

Newbie

IDEMO DALJE.. Srecno ostalim clanovima!

Dreamer Mateo Šimunović's Avatar
    Dosla je ta sezona kada nece ocekivanja biti velika mozda samo naslov lige,nemozemo dovesti potrebna pojacanja imamo samo 14 igraca a imamo para za 5-6 vrhunskih mladih igraca,tokena ne toliko ali kupili bi,ali problem je sto za svakog igraca minimum treba 20 tokena jbg
    U kupu gubimo 3:2 no nije to nikakav prroblem jer smo u 1. utakmici dobili 4 0
    Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_5.png
    Neymar opet 2 gola,lik ubija.Ali jbg tesko ista da cemo moc ove sezone probo sam u svako doba dana al neide :P

Newbie
    Zasto 20? Ne spavaj u 06h, ustani, skuvaj kafu, pa na noge lagane radi ponesto dok ne otvore akcije, pa udri. Tad mozes komotno do najvise 10 tokena da uzmes igraca. Primetio sam to danas da su svi isli najvise do 10, a juce je bilo preko 30 pa i vise hehe
    t11_fan likes this.

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Vladimir Jovanovic View Post
    Zasto 20? Ne spavaj u 06h, ustani, skuvaj kafu, pa na noge lagane radi ponesto dok ne otvore akcije, pa udri. Tad mozes komotno do najvise 10 tokena da uzmes igraca. Primetio sam to danas da su svi isli najvise do 10, a juce je bilo preko 30 pa i vise hehe
    Kakvih 10+ po igraču, znao sam nekad ujutro za 10T dovodit 3-4 igrača. Prati aukcije, čekaj zadnjih nekoliko sekundi, onda daj ponudu, ako je više igrača već ponudilo 1.5-2 sekunde prije inicijalne runde, odustani. Malo prakse, malo alarma ujutro i ić će to ko od šale
    Ako se već moraš rano ustat zbog škole ili daj Bože posla, tim bolje
    Ex top eleven player

Apprentice
    Dortmund Bas sjajan tim ubacise

I ovi sto su dobili,mogli bi da imaju isti plasman
    Last edited by Sre10; 11-17-2014 at 02:05 PM.

Newbie
    Znam sve to ja pratio sam i od 6-7 al neznam opet ima hra igraca i tad na nekom sugavom sam serveru sa tajlandanima i njima,steta sto ubacise bVb JA e nado juveu da dobijem dresove al jbg

Dreamer Mateo Šimunović's Avatar
    ovo sam objavio preko frendovog acc nisam ni skuzio al igro preko njegovog probo dovest igraca kojeg,al nema.

Page 16 of 107 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast