1585Likes
-
Serbian Forum Moderator
-
FK Partizan
Nisam očekivao ovako laku pobedu, u stvari, nisam očekivao pobedu uopšte... Protivnik iz Egipta je bio 5Q jači, ali mu to nije bilo dovoljno... Štoperski par, krila i Nesbitt su bili na visini zadatka...
-
Belgrade United
Lagana pobeda, bez mnogo napora, u kombinovanom sastavu protiv prsate ekipe iz Poljske... Brian Black nastavlja sa terorom protivničkih odbrana, ovaj put sa 2 gola... Po jedan su postigli Karaman i Galindo...
-
Dreamer
Doveli smo prve igrace ove sezone, samo za 20 tokena dvojicu vise tokena nemamo jer smo izgubili na aukciji jednoj 30 tokena a oni su isli do 47 budale to su oni ove sezone stavljali one koji imaju malo para na jadan server a koji puno na jeben server
-
FK Partizan
Znao sam da je pobeda protiv jačeg u Ligi samo uvod u trolovanje u Kupu... Nelegalna, 3-4-3 "Uski dijamant" formacija, štoper na poziciji napadača... Vodili smo 2-0 u prvom poluvremenu, a onda su u drugom krenuli dupli korneri i 'vatanje živih lopti... U svakom slučaju dva gola u gostima su dobra zaliha za revanš gde ćemo igrati sa prvom postavom, a ne sa kombinovanim timom...
-
VIP
-
Serbian Forum Moderator
-
@NTNK Je li, bre, imenjače, je l' ovima iz Nordeusa stvarno toliko teško da navataju Đuru Frizuru i dobiju dozvolu za prave crno-bele dresove, a da nisu PAOK i Juventus...
-
Belgrade United
Sir Random je imao planove večeras i već u petom minutu mi je stavio karte na sto... al' ne dam, bre, bonus za pobedu u Kupu, a možda i prođemo dalje ako se zainatimo...
Attachment 33073
Attachment 33074
-
Dreamer
Meni je glupost sto je top eleven iz Srb a nema Srbskih klubova a ima nekih iz pripizdine?Zastoo?Nepitam zbog sebe nego mi glupo to