Ma sve po sto bi rekli po default-u...
Mentalitet - normalan
Napad - kombinovani
Pasovi - kombinovani
Startovi - normalni
Bez kontra napada i ofsajd zamki...
Ma sve po sto bi rekli po default-u...
Mentalitet - normalan
Napad - kombinovani
Pasovi - kombinovani
Startovi - normalni
Bez kontra napada i ofsajd zamki...
Da li je ovo uopste moguce, posed za njega je bio 5+ pritom da smo obojica nas prisustvovali utakmici.
Moja ekipa duplo bolja od njegove (i po formi, ocenama), jos igra sa nekom postavom jer krpi igrace sa boljim kvalitetom.
I na kraju da ispadne ovakav rezultat.
Ovo je prva utakmica, imate li mozda neki savet gde gresim ili sta da uradim, kako bih u drugoj utakmici dao 3 gola minimalno i otisao dalje u kupu.
Mozda je do formacije nisam expert al opet probaj staviti bonuse i to
Svi parametri su na tvojoj strani čak igra i sa nelegalnom formacijom. Nemam nijedno logično objašnjenje.
Ja stvarno ne znam do cega moze biti, u ligi sve pobede i vec mi se smesi titula, ligu sampiona takodje evo dosao do polufinala i vrv cu proci i ovo i idem do finala, a kup sam sve sa lakocom eliminisao sve do sad, ovaj lik me izbacio iz takta, nmg da verujem. Jos sam utakmicu pre, svima moral i kondiciju na 100 nabio.
Evo statistike i kako sam igrao
![]()
Kako je ovakav posjed lopte ako lik ima ilegalnu formaciju turcin je potplatio nekog haha
Fina pobeda:
Igrač utakmice:
Naš najskuplji igrač koji ima minutažu ali nema neki učinak ali eto sa dva gola je opravdao bar deo svoje velike cene.
Pravi igrač utakmice je ovaj čovek:
Bio je zlatna rezerva ali od skora je uvršen u prvih 11 i opravdava to polako.
Sve u svemu biće čupavo![]()