Probati cu Nadam se da djeluje,a postavke inace sam jaci od njega ne toliko ali jaci
Probati cu Nadam se da djeluje,a postavke inace sam jaci od njega ne toliko ali jaci
Ma sve po sto bi rekli po default-u...
Mentalitet - normalan
Napad - kombinovani
Pasovi - kombinovani
Startovi - normalni
Bez kontra napada i ofsajd zamki...
Da li je ovo uopste moguce, posed za njega je bio 5+ pritom da smo obojica nas prisustvovali utakmici.
Moja ekipa duplo bolja od njegove (i po formi, ocenama), jos igra sa nekom postavom jer krpi igrace sa boljim kvalitetom.
I na kraju da ispadne ovakav rezultat.
Ovo je prva utakmica, imate li mozda neki savet gde gresim ili sta da uradim, kako bih u drugoj utakmici dao 3 gola minimalno i otisao dalje u kupu.
Mozda je do formacije nisam expert al opet probaj staviti bonuse i to
Svi parametri su na tvojoj strani čak igra i sa nelegalnom formacijom. Nemam nijedno logično objašnjenje.
Ja stvarno ne znam do cega moze biti, u ligi sve pobede i vec mi se smesi titula, ligu sampiona takodje evo dosao do polufinala i vrv cu proci i ovo i idem do finala, a kup sam sve sa lakocom eliminisao sve do sad, ovaj lik me izbacio iz takta, nmg da verujem. Jos sam utakmicu pre, svima moral i kondiciju na 100 nabio.
Evo statistike i kako sam igrao
Kako je ovakav posjed lopte ako lik ima ilegalnu formaciju turcin je potplatio nekog haha
Fina pobeda:
Igrač utakmice:
Naš najskuplji igrač koji ima minutažu ali nema neki učinak ali eto sa dva gola je opravdao bar deo svoje velike cene.
Pravi igrač utakmice je ovaj čovek:
Bio je zlatna rezerva ali od skora je uvršen u prvih 11 i opravdava to polako.
Sve u svemu biće čupavo