Jbg ja igram sa 35T, ne želim gledat video za tokene, ne želim se toliko posvetit igri
Jednostavno mislim da nije u redu od njih što su napravili igranje sa 35T gotovo nemogućim. Praktički mogu napraviti 2-3 transfera po sezononi putem pregovora, bolje neću igrat nego da tako igram.
Prošle sezone sam sa 35T imao duplu krunu na nivou 12, ove sezone ako sa starom gardom izborim LP bit ću sretan, a onda pričekat možda da vidim da li će vratit stanje na staro u sljedećoj... Ne znam ni sam, čini mi se da je s vremenom igra sve gora i gora (neovisno o mojim rezultatima)
Do sad sam igrao igru tako da se probudim rano ujutro prvih dana sezone, na brzinu pokupujem što više mogu i to je to. Dnevno otvorim top eleven 2-3x da napravim redovan trening i nekad pogledam utakmici. Jedva sam prodao norgena za nivo 9, nikad nisam tako dugo prodavao igrača za jedan osrednji nivo (gdje je još priličan broj aktivnih igrača)
Last edited by t11_fan; 11-19-2014 at 11:30 PM.
Ex top eleven player
Ja juce pobedi i u kup-u i u ligi...
U kup-u u gostima 2-1, a u ligi kod kuce 10-0...
Danas Ls i liga videcemo sta ce biti...
Belgrade United
Prva pobeda u novim dresovima u Ligi šampiona... El Sayed je uneo živost u napadu od momenta kada je ušao sa klupe, dok su Figueroa i Haruna bili čvrst bedem pred našim golom... Jedini gol Indonežani su dali udarcem sa distance u periodu između povrede defanzivnog veznog i izmene, tako da nije bilo nikog da to izblokira...
FK Partizan
Doveli smo novog veznjaka Slavena LAINOVIĆA za 1 token... Po prvi put smo kupili Srbina na aukciji ili nekog ex-Jugovića uopšte, kod mene toga na serveru skoro da nema...
Ekipu je napustio Brazilac Lanian LOURENÇO posle 4 i kusur sezona... Samo u prvoj sezoni je igrao dobro, kada je na 17 utakmica dao 11 golova (tada je dostigao skaut zvezdicu), sve posle toga je uglavnom bilo za zaborav, tek poneka dobra partija...
Opa aktivni smo dobro je,doveo sam 2 igraca jucer dat cu ss,i rezultate nakon sto zavrsim tekme 2 danas
Konacno pobeda u LS...
3-0 u gostima!
Za sat vremena ligaska...
Idemo breeeeeee!!!!
Edit: Pobeda i u ligi u gostima 4-0 uz dve povrede, dva vazna igraca, ali mozemo bez njih...
Sutra kup nadamo se prolasku...
Last edited by Cmex; 11-20-2014 at 05:18 PM.
To bi bilo to sto se referala tice :-))) Idemoooooooo
1 1 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО