Results 1 to 10 of 1066
Like Tree1585Likes

Thread: Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Hvala na savjetu, dosad nikad nisam bio primoran koristiti pregovore jer mi je prosjek na aukcijama bio 3 tokena po igraču što je prilično jeftinije. Muka mi iovako potrošiti 9-10T po igraču, a kamoli išta više kad imam 35 po sezoni. Trenutno ukupno imam 60-70, treba mi nekoliko igrača, tako da ću se strpiti još malo što s aukcijama, a dotada pokušavam dovesti nekoga (mlađeg) pregovorima.

+
    Jel puno dat za ovog igrača 11 tokena? Trenutna ponuda mi je 10 sveukupno (0 za vlasnika) ali on traži da blago podignem ponudu što bi me koštalo dodatni token (prodajna cijena). Nisam siguran da li da ga dovedem ili ne. Nikad nisam potrošio toliko tokena za jednog igrača, mislim da mi je 6 ili 7 osobni rekord...
    Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-11t.jpg
    moje ponude u pregovorima nikad ne odbiju odma nemoralnu posaljem 5-7 tokena redovno dajem
    ali poludim kad mi neko posalje za mog ponudu samo pare a jbte ponudi bar 2-3 tokena da razmislim

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    moje ponude u pregovorima nikad ne odbiju odma nemoralnu posaljem 5-7 tokena redovno dajem
    ali poludim kad mi neko posalje za mog ponudu samo pare a jbte ponudi bar 2-3 tokena da razmislim
    Jbg ja igram sa 35T, ne želim gledat video za tokene, ne želim se toliko posvetit igri
    Jednostavno mislim da nije u redu od njih što su napravili igranje sa 35T gotovo nemogućim. Praktički mogu napraviti 2-3 transfera po sezononi putem pregovora, bolje neću igrat nego da tako igram.
    Prošle sezone sam sa 35T imao duplu krunu na nivou 12, ove sezone ako sa starom gardom izborim LP bit ću sretan, a onda pričekat možda da vidim da li će vratit stanje na staro u sljedećoj... Ne znam ni sam, čini mi se da je s vremenom igra sve gora i gora (neovisno o mojim rezultatima)

Do sad sam igrao igru tako da se probudim rano ujutro prvih dana sezone, na brzinu pokupujem što više mogu i to je to. Dnevno otvorim top eleven 2-3x da napravim redovan trening i nekad pogledam utakmici. Jedva sam prodao norgena za nivo 9, nikad nisam tako dugo prodavao igrača za jedan osrednji nivo (gdje je još priličan broj aktivnih igrača)
    Last edited by t11_fan; 11-19-2014 at 10:30 PM.
    Ex top eleven player