Results 1 to 10 of 1066
Like Tree1585Likes

Thread: Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Tako je to kad su ti prijatelji kluba zivuce legende

Sasvim nenadano i neocekivano, danas smo od bratskog kluba NTNK dobili predivan komplet dresova od Zenita, ovdje je sad suvisno bilo sto napisati, osim..jedno VELIKO HVALA

Decki (Macva i NTNK) znaju koliko mi je stalo do plavih dresova, eto sad imamo i nesto sluzbenih dresova i ovo ce nam samo biti motivacija u ovoj igrici da postizemo sto bolje rezultate i da se jednom na bilo koji nacin, pokusamo oduziti..

Zbog najnovijih dogadjanja oko kluba, uprava NK Dunav Ilok jednoglasno je izglasala prijedlog da se NTNK i Macva FC sluzbeno proglase bratskim klubovima

Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Tako je to kad su ti prijatelji kluba zivuce legende

Sasvim nenadano i neocekivano, danas smo od bratskog kluba NTNK dobili predivan komplet dresova od Zenita, ovdje je sad suvisno bilo sto napisati, osim..jedno VELIKO HVALA

Decki (Macva i NTNK) znaju koliko mi je stalo do plavih dresova, eto sad imamo i nesto sluzbenih dresova i ovo ce nam samo biti motivacija u ovoj igrici da postizemo sto bolje rezultate i da se jednom na bilo koji nacin, pokusamo oduziti..

Zbog najnovijih dogadjanja oko kluba, uprava NK Dunav Ilok jednoglasno je izglasala prijedlog da se NTNK i Macva FC sluzbeno proglase bratskim klubovima

veliki respect Aco a i jos veci NTNK Unitedu na lijepom poklonu svaka ti cast covjek na mjestu,a Sinisa (MACVA) ljudina isto
    samo nikako da tebe NTNK pobjedim a sa Macvom me jos vise strah odigrat prijateljsku

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    ...samo nikako da tebe NTNK pobjedim a sa Macvom me jos vise strah odigrat prijateljsku
    Bice dana za megdana...sad smo tu negde...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Bice dana za megdana...sad smo tu negde...
    da bit ce dana kad cu pocet 4-5 komada primat od tvojih rezervi