Hahaha ja vise uzim igrice za pc one od 60 e nego kupujem tokene tokene mozda 100 po sezoni al stalno se igraci ozljeduju zivcira me hahah
Imam i vas na forumu...
Ja cu uzet realov grb za tri sezone max moram ga imat jedan jedini klub kojeg volim e jebiga nije fer da ga nemam njegove dresove i grb
Belgrade United - Transferi
Klub je napustio MC Perica Dukić posle samo 50 odigranih utakmica i 7 postignutih golova u 3 i kusur sezona... "Mali Perica" (168 cm) je imao zlu sreću da se pojavi iz omladinske škole na kraju sezone i pri tom ima samo 3 zvezdice... U početku je igrao ok, ali je s vremenom počeo da igra sve gore i gore, tako da je uglavnom grejao klupu i igrao kad su ostali MC odmarali...
Klub je napustio i kamerunski napadač Samuel Atouba (48 utakmica, 18 golova), prosečan napadač sa velikim oscilacijama prošle sezone (od 5 do 9)...
U klub su stigli omladinci iz arhipelaga Vanuatu u Pacifiku, visoki napadač Davidson Tabe za 15 tokena i veznjak Sandy Alex Kalopong za džabe...
Pobeda u ligi 4-0, pocinjem da se vise brinem dal cu primiti gol do kraja sezone, i to mi postaje opterecenje...
Skupili smo kintu, budimo se oko 5 i 20 da upecamo nesto za 1T...