vozdra ljudi sezona mi katasrofa kako je krenulo NTNK vidimo se iduce u istoj ligi a moguce i Mačva s nama
vozdra ljudi sezona mi katasrofa kako je krenulo NTNK vidimo se iduce u istoj ligi a moguce i Mačva s nama
Vedrane,nije u redu,ti ove sezone da budzis tim pa mi kad dodjemo da nas kidas...
FK Partizan
Drugi poraz u ligi... pokušao sam da se suprotstavim jačem, ali kad ti ne da, onda ti ne da... Prvo dupli korner u 11. minutu... Pa onda gomila šansi koje je kreirao moj napadač... Kad šutne, golman uhvati živu loptu, a kad doda, onda doda nekom od defanzivaca koji prebaci gol... A kad protivnički napadač doda do defanzivca, onda je to gol iz prve, kao u 74. minutu...
Belgrade United
Pobeda u Ligi šampiona na gostovanju u Indoneziji!!! Lik nas je dobio 2-1 pre dva dana, pa smo morali da mu se revanširamo kako znamo i umemo... Sve je krenulo fantastično, prvo gol posle kornera, pa gol iz slobodnjaka, pa iz penala, pa posle kontre... Sve fantastično do 66. minuta... Lik je do tada imao samo dva šuta, jedan u okvir gola, a pritom me je tukao po nogama k'o nenormalan... A onda kreće trol, jer naravno, on je mnogo jači, mora Nordeus malo tokene da mu opravda Posle mog slobodnjaka, u istoj sekundi šut na drugoj strani koji završava u korneru... naravno, dupli korner, pa šut iz daljine, pa dupli korner... Nije u redu da ima samo dva šuta do kraja utakmice, velike je novce dao U 88. minutu 100% šansa za 4-4, ali patka!!! Nordeus ispunjava samo 3 želje...
Ne znam da li je to bug ili šta, ali meni se plaće igračima povećaju svaki put kad im dodjelim skill poen!! šta da radim? igrač mi ima plaću npr. 45.7 a nakon dodjele poena 46.