Idemooooo
1 1 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
bravo NK DUNAV ILOK na osvojenom PRVOM POVJESNOM KUPU,ovim putem uprava Boca Juniors cestita na ovom velikom uspjehu i vjerujemo da je ovo tek pocetak ovoga ambicioznog kluba kao sto je NK DUNAV ILOK sa Velikim postovanjem cestitamo jos jednom momcadi,treneru i navijacima kluba na povjesnom uspjehu uz puno trofeja u buducnosti
clanovi uprave,strusnog stozera i igraci Boca Juniors
datum: 11.12.2014 god
Aaaa...
Idemoooo...
3 finale - 3 titula
FK Partizan
Puče petarda na stadionu Partizana!!! Sedmoplasirani tim iz Egipta nije odoleo!!! Već u 3. minutu penal, koji je u odsustvu Djogovića izveo Borsi (povrediše mi Nesbita, steram im ga nane), a u 11. minutu Borsi postiže i drugi gol na asistenciju Šestakova (Šestić, prevedeno sa ruskog). Zatišje do 83. minuta kada na scenu stupa Pirangi (najniži na terenu) i glavom posle kornera sprovodi loptu u mrežu. A onda na scenu stupa rezervista Hepi, koji prvo izbegava ofsajd zamku i postiže 4. gol za Partizan, a zatim centrira sa leve strane pravo na glavu Gulajeva za konačnih 5-0.
Fantastična partija Borsija (dva gola i asistencija), Dimitrov standardno odličan u odbrani (šesta osmica zaredom), Pirangi posle ko zna koliko vremena dobija osmicu, Daud siguran na golu, a Gulajev dostojno menja Djogovića koji se preforsirao (2 utakmice, 2 gola, 2 osmice, iako ima samo 2 zvezdice).
Po prvi put u karijeri smo igrali markaciju čovek na čoveka umesto standardne zonske odbrane...
Na bod zaostatka smo za četvrtim, koji je kiksnuo danas, ali u poslednja dva kola igramo sa prvim i drugim na tabeli... Da vidimo kome čemo da pomrsimo račune...
Cestitam NTNK na osvojenom kupu, pobijedio si istim rezom kao i ja. Isao sam sa posla pa nisam mogo navijati
Opusteno matori...jedva ali slatka pobeda u 84.min za 2:1...
Честитке на освојеним трофејчићима.. Само тако наставите... !
Једино ја никако не могу да освојим Куп и Лигу шампиона... (тек сам 3 ниво) али увек изгубим од неких слабијих од себе.. И то ме растуре са неким илегалним формацијама..