Page 24 of 107 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast
Results 231 to 240 of 1066
Like Tree1585Likes

Thread: Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer Cmex's Avatar
    Moja agonija sa LS je danas nastavljena...
    Poraz od 2-1 i mogu reci da sam srecan sto sam samo toliko izgubio...
    Kao prvo igrao sam toliko lose, kao da nemam odbranu...
    Drugo imao je dva dupla kornera i 2-3 slobodnjaka koja nije realizovao, nzm ni ja kako...

U ligi standardno pobeda 4-0... Evo i koja slicica...

Sta reci za decka koji dobije ocenu 4...

Liga rutinski...

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Sezona 19

Ove sezone nastupamo u sljedecoj garnituri

Sezona velikih ocekivanja. Napravili smo totalnu rekonstrukciju tima, doveli 13 novih igraca, vecine starih se rijesili i prvi put u povijesti kluba smo kupili jednog SKAUTA, radi se o MC-u Roblesu. I dalje nismo zadovoljni i svakako bi doveli bar jos 2,3 igraca ali nazalost nismo imali dovoljno sredstava, no dobro je i ovako.

Ocekivanja su velika, u Ligi, Ligi prvaka pa cak i u kupu, najjaci smo tim, barem sto se tice po Q..da li se to sta znaciti, vidjet cemo..Da li je ovo sezona kada cemo napokon osvojiti kup ili ce random uciniti svoje?

Evo ovo je nas trenutni tim. Uskoro ce DC Colic postati skaut kao i Ljubojevic, a uskoro cemo mati i prvog igraca sa 7 zvijezdica u povijesti tima, naravno radi se o vec spomenuto, MC Robles.

U ligi smo uvjerljivo najjaci i ostvarili smo pobjedu u prvom kolu

Uvjerljivi prolaz i u kupu

I u Ligi prvaka smo startali pobjedom

Malo nas brine neucinkovitost napadaca, ali zato cemo ovdje spomenuti jednog igraca o kojem se se sigurno jos cuti..radi se od DC Ya acov koji ima specijalnost za slobodne udarce i vec je zabio dva gola na taj nacin, ukupno je dao vec 4 gola sto je za jednog DC fenomenalno, dajem ruku u vatru da ce taj zabiti bar 10-15 golova u sezoni.

Malo smo se i pocastili pa smo tako uzeli neke dresove za nasu kolekciju

A tu svakako moramo spomenuti i nas prvi zvanicni dres nekog kluba, kojeg nam je poklonio nas prijateljski klub Macva FC

To je to i idemo u nove pobjede

Sezona 27, Level 27

VIP t11_fan's Avatar
    Prva iskustva s pregovorima:
    slao sam najniže moguće ponude za sve igrače koji su najslabiji u svojim timovima
    reakcije vlasnika:
    1) ponuda odbijena, vlasnik je stavio igrača na aukciju hahahaha
    2) vlasnik podigne prodajnu cijenu, ali još je premala da bi zaradio token, zato mene košta token promjena ponude
    3) igrač: MC dribler 20 godina vrijedi 53M kvaliteta 84; lik odgovara na moju ponudu prodajnom cijenom 100M 18 tokena LOL
    pa to izgleda ovako (koliko mene košta): inicijalna ponuda 10T + 18x2T* = 46T i 100M za igrača od 5 zvijezdica na nivou 13? kako da ne

*za svaki token koji ide vlasniku kupac plaća još jedan, zato piše 18x2
    Ex top eleven player

VIP
    FK Partizan

Bio sam 101% siguran da ćemo izgubiti ovu utakmicu, ali nismo... Protivnik je bio mnogo jači, ali to nije dokazao na terenu. Igrao je grubo i jedini gol je postigao posle kornera... Izjednačenje je doneo Jamajčanin Reid, zvani Glavonja, kog Djogović teško da može da promaši, čak i da hoće...

Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-8.jpg
    Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-9.jpg

VIP
    Belgrade United

Samo 0-0 u LŠ protiv jačeg od sebe... Iako sam pre meča očekivao poraz, kad sam video šta su sve moji slepci promašili, sad mi krivo što je samo 0-0... Odbrana protivnika je definitivno bila nadrogirana, svi su dobili osmice... Njihov golman je u prvih 30 minuta skinuo 5 zicera...

Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-6.jpg
    Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-7.jpg

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Prva iskustva s pregovorima:
    slao sam najniže moguće ponude za sve igrače koji su najslabiji u svojim timovima
    reakcije vlasnika:
    1) ponuda odbijena, vlasnik je stavio igrača na aukciju hahahaha
    2) vlasnik podigne prodajnu cijenu, ali još je premala da bi zaradio token, zato mene košta token promjena ponude
    3) igrač: MC dribler 20 godina vrijedi 53M kvaliteta 84; lik odgovara na moju ponudu prodajnom cijenom 100M 18 tokena LOL
    pa to izgleda ovako (koliko mene košta): inicijalna ponuda 10T + 18x2T* = 46T i 100M za igrača od 5 zvijezdica na nivou 13? kako da ne

*za svaki token koji ide vlasniku kupac plaća još jedan, zato piše 18x2
    Ja ako se zagrijem za nekog igraca, nadjem covjeka na fejsu i napisem mu poruku da li se mozemo dogovoriti..nekad uspije, nekad ne..
    Sezona 27, Level 27

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Gaaaaaziiii...

VIP Macva FC's Avatar
    Idemooooo

1 1 1
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP t11_fan's Avatar
    Hvala na savjetu, dosad nikad nisam bio primoran koristiti pregovore jer mi je prosjek na aukcijama bio 3 tokena po igraču što je prilično jeftinije. Muka mi iovako potrošiti 9-10T po igraču, a kamoli išta više kad imam 35 po sezoni. Trenutno ukupno imam 60-70, treba mi nekoliko igrača, tako da ću se strpiti još malo što s aukcijama, a dotada pokušavam dovesti nekoga (mlađeg) pregovorima.

+
    Jel puno dat za ovog igrača 11 tokena? Trenutna ponuda mi je 10 sveukupno (0 za vlasnika) ali on traži da blago podignem ponudu što bi me koštalo dodatni token (prodajna cijena). Nisam siguran da li da ga dovedem ili ne. Nikad nisam potrošio toliko tokena za jednog igrača, mislim da mi je 6 ili 7 osobni rekord...
    Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-11t.jpg
    Last edited by t11_fan; 11-18-2014 at 10:48 PM.
    Ex top eleven player

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Hvala na savjetu, dosad nikad nisam bio primoran koristiti pregovore jer mi je prosjek na aukcijama bio 3 tokena po igraču što je prilično jeftinije. Muka mi iovako potrošiti 9-10T po igraču, a kamoli išta više kad imam 35 po sezoni. Trenutno ukupno imam 60-70, treba mi nekoliko igrača, tako da ću se strpiti još malo što s aukcijama, a dotada pokušavam dovesti nekoga (mlađeg) pregovorima.

+
    Jel puno dat za ovog igrača 11 tokena? Trenutna ponuda mi je 10 sveukupno (0 za vlasnika) ali on traži da blago podignem ponudu što bi me koštalo dodatni token (prodajna cijena). Nisam siguran da li da ga dovedem ili ne. Nikad nisam potrošio toliko tokena za jednog igrača, mislim da mi je 6 ili 7 osobni rekord...
    Click image for larger version. 

Name:	11T.JPG 
Views:	22 
Size:	71.3 KB 
ID:	33028
    moje ponude u pregovorima nikad ne odbiju odma nemoralnu posaljem 5-7 tokena redovno dajem
    ali poludim kad mi neko posalje za mog ponudu samo pare a jbte ponudi bar 2-3 tokena da razmislim

Page 24 of 107 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast