Gaaaaaziiii...
Idemooooo
1 1 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
FK Partizan
Bio sam 101% siguran da ćemo izgubiti ovu utakmicu, ali nismo... Protivnik je bio mnogo jači, ali to nije dokazao na terenu. Igrao je grubo i jedini gol je postigao posle kornera... Izjednačenje je doneo Jamajčanin Reid, zvani Glavonja, kog Djogović teško da može da promaši, čak i da hoće...
Hvala na savjetu, dosad nikad nisam bio primoran koristiti pregovore jer mi je prosjek na aukcijama bio 3 tokena po igraču što je prilično jeftinije. Muka mi iovako potrošiti 9-10T po igraču, a kamoli išta više kad imam 35 po sezoni. Trenutno ukupno imam 60-70, treba mi nekoliko igrača, tako da ću se strpiti još malo što s aukcijama, a dotada pokušavam dovesti nekoga (mlađeg) pregovorima.
+
Jel puno dat za ovog igrača 11 tokena? Trenutna ponuda mi je 10 sveukupno (0 za vlasnika) ali on traži da blago podignem ponudu što bi me koštalo dodatni token (prodajna cijena). Nisam siguran da li da ga dovedem ili ne. Nikad nisam potrošio toliko tokena za jednog igrača, mislim da mi je 6 ili 7 osobni rekord...
Last edited by t11_fan; 11-18-2014 at 10:48 PM.
Ex top eleven player
Ovosezonska pojačanja:
Sve u svemu 200T ode
Liga i LŠ dominiramo a za kup pa sa dva nivoa jačim klubovima, nešto me i ne greje baš
PS. Isto i ja tako praktikujem sa pregovorima nađem čoveka i pitam pa ako se javi javi ako ne jbg
200T za nivo 2? Ima se, može se , iako se tu skida trostruka kruna i sa 35T.
Ex top eleven player
@Shadow E baš da vidim kako će da igra taj Manuel Blanco što vredi 48 tokena...
100T je otišlo na skaute možda sam tu malo preterao Dupla bi trebalo bez problema
Ali sa ovim tumbanjem biće sve teže i teže očigledno. Kao da su ugasili neke servere pa duplirali igrače na drugim serverima. U inicijalnoj rundi bude i po deset ljudi sumanuto. Našli su očigledno novi način za prikupljanje sredstava igrača.
Vrv ne vredi ali eto inat je čudo
Biće standardan na poziciji srednjog veznog. Ali kad god sam se otvorio za igrača uvek mi se obije o glavu