Moja najefikasnija sezona je 3. Zabili smo oko 160 golova a u ovoj smo na 108 u 18 utakmica.I kako vi imate hrpu zelenih onih bustera sta kupujete ili ja jedva skupim 20
pa tu samo ja kupujem tokene i to bas kad je hitno da nemogu skidat inace skidam svaki dan kofere a tokene samo 3 dana i to po cjelu noc da imam za pocetak sezone,imam bluestacks a VPN tunnelbear i naravno 10 profila maila koje kad ispucam 500MB po komadu s pomoc njih otvorim twitter profil i dobijem 1GB po komadu i cepaj,jbte imam jedno 15-20 twitter profila a mailove sam davno presto brojat
Ja za to uopce nisam znao novi sam pa sam i glup sto se tice toga daj molim te objasni kako ds dobijem tokene zelene i to sa skidanjem ako moze
Belgrade United
Noćas će sneg da pada... Posle mnogo sezona i utakmica desilo se... Moj MC je ocenjen osmicom u 2 utakmice zaredom, i to protiv prvog i drugog na tabeli... Ima spomenik da mu dignem pored stadiona... A i napokon sam postigao gol posle duplog kornera... Je l' to pun mesec napolju, šta se dešava?
![]()