Belgrade United
Noćas će sneg da pada... Posle mnogo sezona i utakmica desilo se... Moj MC je ocenjen osmicom u 2 utakmice zaredom, i to protiv prvog i drugog na tabeli... Ima spomenik da mu dignem pored stadiona... A i napokon sam postigao gol posle duplog kornera... Je l' to pun mesec napolju, šta se dešava?
i dalje smo 3-ci na tablici iako je Arsenal umalo kikso iscupo se u 89 min i pobjedio 3-2 u gostima kod Ljiljani fc
evo tablica i danasnji detalji ligaskog meca
hvala na podrsci momci svakom tekmom vas je sve vise
sutra ligaski protivnik,a za LP necu ni stavljat 6-1 je bila prva na La Bomboneri pa nema smisla se zamarat
sutrasnji raspored pa ako mozete naletite pogledat malo
Danas sve po planu i kod mene i kod žene
FK Partizan - Transferi
Pošto smo kupili 4 nova igrača, morali smo da napravimo 4 mesta u timu...
Prvi koji nas je napustio je levonogi desni bek, Kamerunac Salomon MAKI MVONDO... Bio je treća akvizicija iz omladinske škole i imao je nesreću da se pojavi na kraju sezone, pa se vrteo između 3 i 4 zvezdice... Imao je par dobrih sezona i na 100 utakmica postigao 6 golova... Nikad nije dobio žuti karton, ali jeste 2 crvena... Karijeru nastavlja u Egiptu...
Sledeći je bio nigerijski napadač Stephen OPAH... Oko njega sam vodio rat na aukciji pre 4 sezone... U prvoj sezoni je bio u lošoj formi, trebalo mu je vremena da se adaptira, iako je dao 6 golova na 8 utakmica... Već u sledećoj sezoni je eksplodirao i na 31 utakmici dao je 30 golova i imao 9 asistencija... Odigrao je još par dobrih sezona, ali sve slabije... Na 100 utakmica dao je odličnih 60 golova i imao 22 asistencije... I on nastavlja karijeru u Egiptu...
Levo krilo, Brazilac ALEXON nastavlja karijeru u Bangladešu... Odigrao je 3 dobre sezone i na 111 utakmica dao 40 golova... Umeo je da kiksne ili da bljesne kad se najmanje nadaš...
Vijetnamski štoper Nguyễn ĐÌNH ĐỒNG se vratio kući u Vijetnam... U prve dve sezone je bio odličan, ali je sporo napredovao na treninzima, pa je iz sezone u sezonu išao dole sa zvezdicama i formom... Na 90 utakmica postigao je 4 gola...
Last edited by Steppenwolf; 12-06-2014 at 09:53 AM.
Idemoooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Velika pobeda kod žene