Pa, Shadow što mi prekrsti druga?! Šalim se malo. Drug ne da dominira, nema riječi za to. SVAKA ČAST.
Pa, Shadow što mi prekrsti druga?! Šalim se malo. Drug ne da dominira, nema riječi za to. SVAKA ČAST.
Greška ispravio sam
Prvenstvo 15.kolo
Danas je pala ekipa FK Razaraci.
Pobeda u gostima od 0:2,mrsava ali vredna...
I ja idem sada malo duze napisati nesto sa slikicama
U ligi nam ide dobro,realizacija je dobra,no brine nas 2. klub,ima iste sve rezultate i mi imamo protiv njega u gostima x 0:0 je bilo,nadamo se njegovom kiksu ili da cemo ga pobjediti u utakmici za 1. mjesto igra se ovaj tjedan,inace smo dosta jaci od njega.Najbolji asistent je igrac iz naseg kluba ST 14 asistencija,a strijelac naseg kluba je desni bek Carvajal..Uskoro cu malo vise o njemu.
Liga prvaka,dosad igramo u 4. brzini,nije da se trudimo cilj je finale protiv ekipe koja je podjednako jaka zove se BSK,i sastajemo se u finalu ako Bog da,a tamo ce biti neizvjesno..
Sada nesto vise o legendi kluba-DANI CARVAJAL <3
On je dosao na pocetku 1. sezone imao je 23 kvalitetu,placen je 1,4 m i doveden za 1 token,igrac je maestralan,njegovi proboji po beku desnome su stvarno jedan dio povijesti naseg kluba,a tek slobodnjaci..Miljenik navijača u ujedino kapetan!Vidite u sta se razvijo,a danas je prestigao Neymara(ST) koji ima 67 golova i na klupi je zbog katastrofalnih partija u osmini finala,danas ce zaigrati u ligi prvaka pauziro je 2 utakmice,a to je iskoristio Carvajal i ima 69 golova(danas je zabio 4 gola) u 141 nastupu! Sjajno za beka.
I evo mojih novih dresova,za mene su jako lijepi bolji nego pocetni,a i grb smo kupili ali ipak je bolji ovaj stari koji nam je poklonio CMEX,koji nam je prosljedio poklon,a poslao NTNK,a kupili smo crni grb koji ponekad koristimo!
NAPRIJED REAL MADRID C.F,navijaci ocekuju ogromne stvari u sljedecoj sezoni!
evo tablica nakon nepotpunog 15-og kola
teskom mukom svladan vjeciti rival na njegovom terenu nijanse su odlucile,mi smo zabili gol vise
u LP veceras igramo doma uzvrat i idemo po prolaz dalje
nadam se i vasoj podrsci i pomoci gromoglasnim navijanjem da prođem dalje
ceka vas VIP loza sa rostiljem,rakijom,pivom i ostalim delicijama
Isplate li se skauti?imate neke savjete kako ih uzimat kakve i to?
Po meni se scauti nikako ne isplate...Za mene je uvijek bolje kupiti bot igraca i 50 zelenih uzeti i istrenirati ga malo...dobices igraca gotovo jednake kvalitete kao i scaut a trajace ti 5-6 sezona ako ga znas odrzavati na istoj kvaliteti...Za mene licno scauti su krsevi koji sporo napreduju...
A ko jos zna mnoge "cake" od mladih talenata moze praviti "bombe" od igraca