Samo ti izvoli s omladincima...Isto tako je fora da prosjecni timovi umiru u borbi za plasman u LS,a da ne spominjem koji trofej...a kad prodju 10 lvl(ako server lici inasto) onda zauzimaju donji dio tabele...
Kod mene u ligama odlicni i scaut timovi zavrsavaju na zacelju i zasto bi ja bio medju njima ako znam i umijem napraviti tim kakav imam;sto ne znaci da cu tuci sve redom...
Ja stvarno neznam jeli bit i fora ove igrice imati sto jaci tim i osvajati trofeje ili je bit imati sto slabiji tim i ginuti za prolaz ili plasman u LS![]()
ma mozes ti imat savrsen tim pa prođes ko Asmir (Bulevar fc) di si za 12Q jaci od protivnika koji igra 4-1-5 formaciju dakle bez napadaca pa te taj tim bez napadaca pobjedi di lik ima 2 igraca sa 5* ostalo sa 3-4 a golman cak 2* i sa takvom postavom on prođe i grupu u LP-u mislim da nema smisla ista pricati dalje,ja sam do prije 7-8 mjeseci imao u timu sve sa 7-8* igrace i vjeruj Zinaide dopizdi ti to kad tako nesto imas 14-15 sezona u nizu kod mene nije bilo igraca sa 5* uopce skauti na klupi tek toliko da imam zamjene sve specijalnosti i savrseno poslozeno,mene je Djalovic koji je tada bio 10-15 lvla jaci jedva pobjedio 1-0,tako da ja vise uopce ne igram toliko radi trofeja vec radi ekipe sa igre i ovdje sa foruma gdje se druzimo
Belgrade United
11 komada u mreži autsajdera, najviše ove sezone... Kirovski je pogodio mrežu 4 puta (10 golova na 10 tekmi), Black 3 puta uz asistenciju (2 gola iz 2 slobodnjaka u 2 minuta), Dannells je postigao gol uz 2 asistencije, po gol su postigli defanzivci, a veznjaci imali po asistenciju... Čak je i napadač Tabe odigrao odlično po desnom krilu i dao gol, kada se povredio Elton-Bott...
Prvi je izgubio od drugog, tako da se na vrhu zakuvalo... Mi smo i dalje četvrti, biće žestoka borba do samog kraja za mesto u LŠ...
Sutra protiv prvog...
Ubili smo jucer i 3 plasiranog..sad u prvenstvu slijedi serija laksih utakmica
I danas veoma uvjerljiva pobjeda
Ali i nas prvi pratitelj je uvjerljivo pobijedio 6-0 pa nam je gol razlika i dalje -6
A sad u 21.12 je uzvrat kupa, nosimo iz prve utakmice 2 gola prednosti pa se nadamo da nece biti nikakvih problema
![]()
Siguran prolaz u polufinale
![]()
Kod žene ne ide sjajno ali držimo se. Liga:
Cilj je sačuvati 4. mesto.
Kup:
Kako smo ispali mogli smo mnogo lako da prođemo ali...
LŠ:
Očekujem prolaz u polufinale ali tamo nas čeka nezgodni protivnik koga smo pre par sezona dobili u finalu LŠ.