Ja sam na jadnom serveru odem ja danas ujutro u 4 na tl i stvarno je krcata vise nego po danu hahaha cudan server da Bog sacuva
Ja sam na jadnom serveru odem ja danas ujutro u 4 na tl i stvarno je krcata vise nego po danu hahaha cudan server da Bog sacuva
Potpisivanje omladinaca i davanje za nj 20-ak T je za mene najveca glupost sto moze biti na ovoj grici...To bi jedino uradio ako sam u minusu...Pa i onog sto je za dzabe,ako mi je tim pun i imam para,ja otpustim a potpisem jedino ako je blizu * vise...
Zasto stvarati prosjecan tim od 3*-4* ako mi je TL dobra i mogu uzeti igraca koji ce brzo u scaute
Ili pak' ako je pravi talenat od njega napraviti svj.klasu ili zvijezdu...
Belgrade United
11 komada u mreži autsajdera, najviše ove sezone... Kirovski je pogodio mrežu 4 puta (10 golova na 10 tekmi), Black 3 puta uz asistenciju (2 gola iz 2 slobodnjaka u 2 minuta), Dannells je postigao gol uz 2 asistencije, po gol su postigli defanzivci, a veznjaci imali po asistenciju... Čak je i napadač Tabe odigrao odlično po desnom krilu i dao gol, kada se povredio Elton-Bott...
Prvi je izgubio od drugog, tako da se na vrhu zakuvalo... Mi smo i dalje četvrti, biće žestoka borba do samog kraja za mesto u LŠ...
Sutra protiv prvog...
Ubili smo jucer i 3 plasiranog..sad u prvenstvu slijedi serija laksih utakmica
I danas veoma uvjerljiva pobjeda
Ali i nas prvi pratitelj je uvjerljivo pobijedio 6-0 pa nam je gol razlika i dalje -6
A sad u 21.12 je uzvrat kupa, nosimo iz prve utakmice 2 gola prednosti pa se nadamo da nece biti nikakvih problema
Siguran prolaz u polufinale
Kod žene ne ide sjajno ali držimo se. Liga:
Cilj je sačuvati 4. mesto.
Kup:
Kako smo ispali mogli smo mnogo lako da prođemo ali...
LŠ:
Očekujem prolaz u polufinale ali tamo nas čeka nezgodni protivnik koga smo pre par sezona dobili u finalu LŠ.