Hvala jos jednom...
:)
Printable View
Hvala jos jednom...
:)
Evo da i mi pokazemo glavne karike u momcadi :D
Attachment 35045
Attachment 35046
Attachment 35047
Sjajni su :D
Attachment 35048
Attachment 35049
hoce li tko trebat igrace iduce sezone 209Q
dl,mc,st,mr/amr
za 38 lvl
Kako puno imam problema sa timovima koji su puno slabiji od mene to je nevjerovatno, jos sa podrskom 15% kod kuce, jedva, dok neke utakmice koje ne gledam protiv rivala uzimam prelagano 5,6-0..
Imaš problema zato što igraš u bizarnoj formaciji sa 3 igrača na desnoj strani. Ubaci nekog u sredinu da ti DMC nije sam, neovisno o kvaliteti, top eleven je gotovo nemoguće igrati sa 1 igračem u sredini veznog reda.
Taj program se zove Bluestacks i jako je dobar, ja sam prije tri sezone skupljo jednu sezonu i skupio nekih 300 tokena i od tada uopce ne skidam nista, dovoljno mi je zasad ovo. Takodjer sam provalio i jednu foru, pa kad skines sve sto mozes onda ispocetka..;) bitno da te ne prepozna..za to vam treba dosta gmail adresa, ponavljam gmail adresa, sto za program sto za VPN servise.
Bustera nema na Bluestacku ili ih ima rijetko, a ni ovako preko kompa ih ne skidam jer jednostavno ne mogu, skinem ponekad po 5 bustera i to je sve, nece vise danima da skida, pa me to samo smara i ne skidam ih. Jbga igram prijateljske i po sezoni mi je dovoljno 100 zelenih, 100 crvenih i nekh 60 plavih, snalazis se sa onim sta imas, a eto meni je svaku tekmu pun i moral i kondicija.
We are the same nation..TOP ELEVEN NATION :cool:
Da da da, pobjednicki niz se nastavlja, 12 pobjeda za redom u ligi i to protiv kluba malo jaceg od nas.
http://i.imgur.com/uieUAWG.png
http://i.imgur.com/rSq4jTw.png
@Aleksandar Svaka čast na posvećenosti, meni je previše i ovo mail adresa i lozinki što imam pogubi se sa 4 profila, još da krenem za 3 skupljat resurse (na oma profilu to ne radim, poštujem pravila lige)...
znam to bluestacl ali nece mi se prijavit na google play
Ma ja skuzim nesto, jednu sezonu skidam i to je to, nema tu posvecenosti...prije bluestacka sam skidao ali sitno, a prije toga nekih 70 tokena i to ti je to kod mene, problem je taj sto neki mogu skidati beskonacno, i tokena i bustera i nemaju nikakva ogranicenja, ja se moram muciti kao isus na krizu da skinem nesto, jedino eto taj bluestack je dobar, a skinuo sam si nesto i preko tableta, jbga nemam ni ja previse vremena i eto, snalazim se kako znam i umijem.
nece,trazi kod ja upisem broj moba a nesalju kod
Aco ja imam 28 mailova,koristim bluestack i tunnelbear imam i jedno 12 twitter profila jer s njim kad se na tunnel prijavim dobijem 1GB prometa ( inace 500MB ) i deri misko,kad vise neda revo unnistallerom obrisem bluestack i ponovno skinem i cepaj dalje naravno drugi gmail unesem za trg play koji nisam koristio i udaraj
@Vedran
OMA liga ima pravila: 35T/sezoni, nema gledanja videa za tokene i boostere, nema kupovanja tokena, zabrana korištenja scouta prije 16. dana sezone, 16-28 dana dozvoljeno 2 scouta, objava screenshota aukcije svakog igrača kojeg dovedeš. Ako igraju 2 člana oma lige međusobno onda se ni jednom (od njih 2) ne daje podrška. Ima još poneko pravilo ne mogu se sad sjetit.
sad mi uopce za videe nece uc :O
Attachment 35051
zastoooo nije dostupno sad sam taj mail napravio -,-
Normalno da je nedostupan. Do Njega se dopire molitvom a ne prijavom na gmail :D :p
Ne radis nesto kako treba, kod ti odma dodje barem meni
ma to sam sad zato sto sam zivcan i nemogu skidat na mrtvom bluestacku kako sam ljut ko ris
Sto se tice pravila, pa sad ne znam koliko je posteno da druge zemlje imaju vise videa, vise svega, cak kad radis novi klub ako stavis tajland dobijes 20 tokena, a mi po 5..ne znam o kakvim pravilima pises kad ti i ovako mozes gledati video i skidati igrice i to je legalno, e sad sto drugi imaju vise..to je drugi par rukava
alexandre imas neki profil na bluesacku (google playu) stvarno mi nece i nece :(
Aha vidim da se spominje neka OMA liga a nemam pojma o cemu vi to..:D
mozda zato sto sam na mobu ovaj broj iskorstio :P eznam ni sam
radiiiiiiiiiiii
konacno ce doci tokeniii sutra videe se budim da odgledam
Attachment 35053
u jesam srece :P
mislio sam na videe na t11 oficall
Probaj par puta, radit ce
Ako se odnosi na moj post...
OMA liga ima dogovorena pravila između članova ovog foruma. Osnovana je s ciljem da se zaj€bavamo na chatu, igramo t11 i ono najmanje bitno, da utvrdimo tko je od nas sposobinji trener ako imamo podjednake/slične resurse. Zato je odlučeno da se tokeni ne kupuju i ne prikupljaju, samo 35 po ugovoru. Paketi se primaju isključivo iz utakmica, infrastrukture ili kao poklon od prijatelja.
Igra ko igra je dosta različita od države do države, različite su cijene tokena itd. Slažem se da nije fair da neke zemlje imaju razne mogućnosti da dobiju tokene dok su neke kao ove balkanske vukoj€bine prilično škrte po tom pitanju.
P.S. Koliko postova ne mogu sve ni pohvatat :D Ovi sa engl. foruma su sigurno ljubomorni XD
znaci ima dosta da se skine na bluestacku samo trenutno mi skida 350 kb/S
Uf kad bi moglo odmah da se uzme 1000T :D
Moraš da se oznojiš xD