eh da ove kineske apk oce dati tokene ja skino i pokreno a kinezi nedaju :P
Printable View
eh da ove kineske apk oce dati tokene ja skino i pokreno a kinezi nedaju :P
skino sam jos jednu i nece dat tokene :O
Da li je itko ikad rješavao one survey-e za tokene? Djeluju mi kao da moraš dati točno odgovore kakve oni traže (žele "čuti")
Pokušao sam jednom s nekim survey-om punim pitanja, glumio sam Američanskog vojnika veterana, doguram do zadnjih par pitanja (nakon dobrih pola sata odgovaranja, više pitanja nego na maturi), i odgovorim krivo na jedno, izbaci mi da nisam dao odgovor kakav njih zanima.
J€bo sam mater njima i t11 i kud sam se navuko da se zaj€bavam s tim...
pa bjezi od toga,puno MB gubis na tome za kurac
Slabo sam razmisljao kad sam igrace kupovo i prodavo, hvala, imam srece sto sam 1. i dalje :D
Screenshot by Lightshot ?
Dajte i meni malo tokenaaa :-))))
Idemooooooo
Evo ja zaradio dva tokena od videa , i doveo napadaca :D
cuj tebe,a imas vise neg svi mi tokena/ne racunajuci milosa i milana)
mam ja zvijer od moba i kompa ali neznam kako to iskoristiti :P
Screenshot by Lightshot evo i jos neka grafa jaka AMD R9 290X GDDR5
Eeeevooo ih,izbacili videe za bustere ;)
Ja sta god sam od toga pokusao nije radilo, barem do sada
jesu ali ima samo 2 videa kod mene
IT'S ELECTRIFYIN BROTHERS AND SISTERS :cool::cool:
Jos jedno pitanje, dole u listi prijatelja, jel vidim samo prijatelje koji igraju na istom serveru ili sve bez obzira na server?
Sve ...
sto ovo nije radio top eleven ? :D
Ovo je stvarno otislo sve u vrazju mater.
Attachment 35064
Kako ja ne mogu da nekog od prijatelja pozovem na utakmicu, imam jedan neki moj profil koji koristim za gaming i igram TE i nmg da prisustvujem utakmici koju sam sad igrao, a on lik pozove svojih 5 prijatelja nabiju posed i odigram na kraju 1:1 a trebao mi rezultat 1:0 za prolaz dalje.
Ne možeš da gledaš samo ako ti profili nisu na istom serveru...
Jel neko radio ove surveys za tokene?
Attachment 35066
@Steppenwolf
Jesam, nisam siguran, mislim da sam dovršio samo nekoliko kratkih, 2-3 možda, ostale nisam uspio dovršiti.
To je pitanje psihologije i sreće. U principu su pitanja takva da im odgovara samo jedan ili poneki određeni odgovori. Moraš zamislit da si u koži tog ispitivača kojem postavljaju pitanja i onda odgovarat šta i kako. Problem je što čim ponudiš odgovor koji njima ne odgovara, odmah survey završava i ostaješ bez tokena. Pitanja mogu biti o svemu i svačemu, ovisno kakvog ispitanika traže: vojnika, bolesnika, trgovca, studenta....
Pokušao sam s jednim dugačkim koji je trajao pola sata (nagrada je bila dosta tokena, 50-60), pisao sam jučer o tome, izbacilo me pred kraj nakon nekih 40ak pitanja, psovao sam sve po redu...
Npr. Tada su pitanja bila namjenjena američkom vojniku:
Da li si služio vojsku, gdje, koliko dugo, dal si bio u iraku, koliko dugo, za koga bi glaosvao na izborima (onda za svake izbore pojedinačno), šta misliš o isilu, jesi čuo za neke njihove političare, gradonačelnike, zastupnike, šta misliš o njima, da li SAD treba biti u Iraku, o sudjelovanju SAD-a u antiterorističkoj borbi i američanskoj vanjskoj politici...
Skoro sam vizu dobio nakon tih pitanja :D Ustanovio sam da jako dobro poznajem SAD, više nego što sam mislio (jer sam dao odgovore koje su htjeli čut :p) mogao bih proći tako kao tajni agent :rolleyes: :cool:
Braco moja valja mi ligu osvojit danas,
Screenshot by Lightshot jel vam ovo utice na igru i kakve su vam postavke, posto nisam primjetio neke promjene nakon promjene nekih opcija.. Jao kako je zanimljivo opet poceti igrati :D
J**** ti svaki sat koji sm igro uz ovu igru ovo me je dotuklo istrpio sam da u finalima gubim od dosta slabijih na penale,ali ovo im oprostiti necu,od mene imate pozdrav do kraja sezonu u c u top eleven necu majku im je***,a u prvoj dobijem 2 0 a moji promasuju sve zivo pa jeb*** sve -,-'
Attachment 35067
Attachment 35068
Momci, jeli neko znneki dobar kladionicarski sajt vezan za kosarku ( statistika, najave utakmica...) ali koji je azuran?
Idemooooooo
Rezultati: nogomet, 1. HNL, Premier League, sportski rezultati uživo, livescore , to je najbolje za mene gledati rezultate a na androidu sofascore,neka nebude tebi tako s ovim rezultatom su me dotukli sad kad ispadnem i iz kupa onda je kraj definitivno
Nekad je bolje kad se nekvalificiraš za LP i ispadneš iz kupa u 1. rundi (kao ja :o) pa si miran cijelu sezonu :D
Meni od 4 tima gotovo svi ispali iz kupa i LP, jedino mi CF63 ostao u LP i kvalitetom je među jačim timovima. Klub kojeg sam jutros izbacio ima 3* na nivou 9, ne bih očekivao da će proći grupu s obzirom na ostale timove, kamoli da će proći u knock-out.
pa imam tim za sve osvojit jbt
Attachment 35069
Attachment 35070
Turčin Faruk Öztürk je napustio klub i otišao da pika fudbal u Indoneziji... Odigrao je 84 utakmice uz 9 golova i 9 asistencija... U prvoj sezoni je dostigao Skaut zvezdicu i igrao fantastično... U sledeće dve sezone je igrao dobro, ali je u ovoj počeo traljavo, pa je došlo vreme da se rastanemo...
Attachment 35071
Dva nova klinca sa ostrva Fidži su se pridružila prvom timu, talentovani veznjak Keni Kumar (3*) i flop veznjak Tupou Vurukania (2*)...
Attachment 35072
Attachment 35073
Eto sad možda shvaćaš zašto neki igrači (kao i ja) se ne trude toliko oko top elevena. Nakon što je moj tim prošle sezone na nivou 8 osvojio kup sa rezervnim sastavom od 4*, trošim sve manje i manje vremena na igru, jednostavno se ne vrijedi toliko truditi.
2x dnevno trening napravim, pogledam utakmicu ako slučajno budem tad online i to je to. Prije sam stalno pratio aukcije, kupovao igrače da imam 5*+ na svakoj poziciji, a sad mi rezerve ostaju na 4, nekad i 3*. Pratim formu igrača kao najbitniji aspekt. Npr. imam DC-DR dešnjak koji katastrofalno igra DR-a (5), a na DC je solidan (7)
Ma necu ni ja vise se trudit ko ih hebe kad random jedino igra neigramo mi ako danas sinisa isadne onda su stvarno glupi
Sve je full, kondicija, moral, pare , o jacini tima necu ni da govorim i naravno bice pune tribine, pa da vidimo da li ce da nameste i ovaj put da ispadnem
Idemooooooo
Ja sam uspio u prvom kupu ispast, od bota, koji je duplo bio slabiji od mene, na penale, a da stvar bude gora, svaki tim je vodio bot, nikad lakse kup osvojit..