Eto da se nadovežem na posjed i udarce...
Iako je u utakmici rezultat bio 1-3, a posjed daleko veći za moj tim, protivnik je imao puno više udaraca prema mom golu. Sreća za mene je što je više mojih udaraca završilo u mreži :D
Attachment 35313
Printable View
Eto da se nadovežem na posjed i udarce...
Iako je u utakmici rezultat bio 1-3, a posjed daleko veći za moj tim, protivnik je imao puno više udaraca prema mom golu. Sreća za mene je što je više mojih udaraca završilo u mreži :D
Attachment 35313
Attachment 35315 Cao ljudi nov sam na forumu :D . Nikad nisam kupio tokene,ali mislim da imam solidan tim.Liga trenutno 2. mesto,Liga Sampiona odlicno,uso sam u finale,u kup rano ispao. :D Citao sam mnogo toga o formacijama ovde na forumu.Da li je ova formacija dobra?Nemam neku stalnu formaciju,uglavnom u ranijim lvlima mi je bila 4-1-2-1-2 uski dijamant :D.Trenutno koristim ovu za danasnji mec.Daj te mi neke savete za ovu formaciju.Hvala unapred ;) Nadam se da cu biti aktivan na forumu :D
AtleticoMadrid,
Dobrodosao na forum...
Uzivaj i nek ti je sa srecom u menadzerskoj karijeri... :)
Brate dodaj da se dogovorimo.. :D
https://www.facebook.com/top11fan
Pozdrav i dobrodošao.
Ne znam da li si čitao već neke teme po forumu, ali ponoviti ćemo:
najbitnije je da su igrači u formi. Ako igrač ima konstantnu formu 5-6, pokušaj mu promijeniti poziciju (npr. da zamijeniš pozicije svojih štopera) obrativši pozornost na to koja mu je jača noga. Čak se zna dogoditi da univerzalci ne igraju dobro lijevo i desno.
Ako se forma ni tada ne promijeni, prodaj tog igrača neovisno o njegovoj kvaliteti i svim ostalim osobinama.
Svaka je formacija dobra protiv nekih i ranjiva na neke druge.
Kod tebe primjećujem zanimljivu (meni nelogičnu) uporabu strelica. Dakle, braniči svakako igraju obranu, napadači napad, tako da strelice koje ti na njima trenutno koristiš i nemaju neku funkciju. One više koriste veznom redu, a nekad i napadu (ako se koriste 3ST-a)
Strelice koristi prema protivničkoj formaciji. Npr. ako protivnik ima AMC, stavi plave na MC (ako već nemaš DMC u 1. sastavu)
Postoji dovoljno postova i tema na forumu o igri, guglaj, možeš se dosta naučiti, tako sam i ja. Uvijek možeš pitati, ali treba imati predznamnje :D
Ako nisi kupovao tokene, odlično, i bolje :D
Vidjet ćeš s vremenom kako su nesretniji i frustriraniji oni koji ulože pare u igru pa ih igra troluje :)
jao macva idemoooooo, neko braco u koliko je finale i je li prekosutra ili?
Attachment 35316
Zamisli barabu 11-plasiranu, zamalo da mi izmakne stolicu... Dva puta se vraćao u život i pretio izjednačenjem, ali ga je Borsi ućutkao sa 3 gola... Imao je više šuteva od mene, izveo je 12 kornera, a ja ni jedan jbt (i još mu je glupi Lainović poklonio penal igrajući rukom u 16 posle jednog od kornera)... Moj golman je napokon odigrao kako treba (6 odbrana, ocena 8)... I on sa ovakvim timom mene da maltretira... :rolleyes: Drugi je kiksnuo još jednom, nastavlja se potera za prvim i čeka se njegov kiks...
Attachment 35317
Attachment 35318
Attachment 35319
Attachment 35320
Attachment 35321
Imam igraca, AMC ST MC i spec jedan na jedan..istreniro sam ga da mu fali jedan skill..ulazim na igru kad ono dodan skill..a preko kompa sam..aman kad nisam poludio
Ako ne budem radio u to vrijeme docu ali nema sanse da navijam za ikoga
ALARM JE UPALJEN
Novi poraz u ligi, bome sutra nema zezanja, oporavit cemo ozljedjene, napuniti moralom i kondicijom i da osvojimo ta tri boda koja nam trebaju za naslov
http://i.imgur.com/fQzU7IR.png
http://i.imgur.com/ucPqf2W.png
Attachment 35322
Najbolja sezona od nas sto se tice statisike,ali sad mi je jos vise zao zbog lige prvaka :/
Au dobro je, jel se ko prijavio da im bude onaj prevodilac? I jel ima kakvih nagrada za to haha? :D
Kome prevodilac, sta to?
Ma bre, ne trenirajte više igrača kog ste doterali do 4 ili 9 i samo hoćete da ga prodate... To vam je najbolje rešenje za bug...
Mogu se oprostiti od titule,izgubio sam od prvog u Ligi 2-1 :( . Ostaje mi da cekam finale LS.Drugi finalista je bio sa mnom u grupi,pobedio sam ga formacijom 4-2-2-2 sestougao i to 4-2.Valjda cu imati srece da osvojim pehar Lige Sampiona :D
Screenshot by Lightshot a ovo izbacuje gore kada se u igru ulazi pa pitam :D
najtezi poraz u karijeri,opcenito gledano sve profile i sezone
tragedija neznam kako ni sta,igrao sam 4-5-1V a on uski dijamant
ponizio me 8-2 strasno nesto
NISAM IGRAO SA IGRACIMA NA KRIVIM POZICIJAMA,dakle svi su igrali gdje bi i trebali.
Ovako nesto nisam dozivio a cak imam i jaci tim od njega
http://i.imgur.com/n9ZTZxW.png
MISLIM DA JE VRIJEME DA RAZMISLIM OZBILJNO O PRESTANKU IGRANJA,jer ovo ni po cemu nije realno
@ Vedran Uuuu gadno :( ne znam do čeg je, forma, taktika ili formacija, ali gadno je. Probaj promijenit poziciju igrača koji nisu u formi i onda odigraj s tim igračima u sastavu prijateljsku da vidiš kako će reagirat. Ustanovit ćeš sigurno da li su za ostanak u timu ako se forma popravi ili su za prodaju ako im ne možeš nać odgovarajuće mjesto.
pa koju god formaciju,taktiku sam pokusao zadnja 3-4 dana samo gubim od zadnjih 16 utakmica imam 3 pobjede otalo porazi s time da od 3 pobjede 2 su na penale,katasrofa od borbe za titulu bio sam prvi skoro cjelu sezonu...sad imam 3 poraza u nizu i cak sam u situaciji da cu mozda 5-ti bit na kraju, jer mi 5-ti zaostaje 6 bodova samo a snjim jos moram i igrat,a kiksvei mi se redaju ko hamburger u Mcdonaldsu
Zaboravio sam dodati da nisi jedini koji razmišlja o prestanku igranja top elevena. Razmišljam i ja o tom zadnjih sezona, ali nisam odustao, zato sam dosta smanjio vrijeme i živce koje trošim na top eleven, ali takve utakmice svakoga isprovociraju, naljute itd.
Ima li kakve koristi zaliti se supportu ? Da znam ako se sta desi , i sretan Bozic svima koji slave .
Evo pa tipujte :D
http://forum.topeleven.com/top-eleve...a-igra-14.html
Belgrade United je stigao do 1000 gola!!! Galindo iz slobodnjaka...
Attachment 35331
Ranije ove sezone smo, nažalost dođiveli 100. poraz i 50. put igrali nerešeno...
Attachment 35332
Attachment 35333
Rutinski protiv 12-plasiranog... Po tri gola Galinda i Kirovskog (7 golova u poslednje 3 utakmice) i jedan je postigao Elton-Bott...
Attachment 35334
Attachment 35335
Attachment 35336
Šanse da stignemo prvog su minimalne, postoje samo u teoriji... Trudićemo se da zadržimo drugo mesto do kraja, mada nam slede 3 teške utakmice...
Attachment 35337