2-1..nemoj sad primiti gol
Printable View
2-1..nemoj sad primiti gol
Auuu opet ta 88 minuta koja je izbacila Milana..skoro si primio
Sta se dogadja, nece dalje, stoji mi 88 minuta
Attachment 35389
jos samo malo....
Ok sad vidim, osvojio si, CESTITAM TI
Hvala Aco,Sinisa cestitam :D
Koji je na kraju rezultat?
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...c65b2e2f70.jpg Deri Macvoooooo, momci hvala vam svima sto ste nas podrzali
Idemooooooo
E jbg nisam pogodio rezultat, ali sam predvidio pobjednika, bravo imenjače! :)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
ovaj me je kostao ucestvovanja u ls sledece sezone. uzas
kako objavljujete slike timova i tako to :)
Mateo cestitke na osvojenom kupu !!!! :D :cool:
Bravo Mateooooo
Idemooooooo
@Moreplovac (za kompjuter/laptop) Uglavnom pokrenem top eleven, alt gr+print screen, zaljepim u paint, odrežem višak, spremim
onda klikenš ovdje na ikonicu slike (3. s desne strane iznad prostora gdje se piše tekst) prebacim na from computer, basic uploader, odaberi sliku, klikneš na sliku, pa upload file(s) i to je to.
Možeš i kopirat link slike, klik na istu ikonu, pa tab from url, obriši kvačicu gdje piše Retrieve remote file... klik na ok
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOO
Esmire hvala na podrsci :D
Attachment 35391
Imam jedno pitanje za vas iskusne... Ako krenem da učim igrača specijalnost ili novu poziciju, pa se u međuvremenu predomislim i prodam ga pre nego što nauči, da li igrač gubi te skil poene koje sam mu nakucao kad dođe u drugi tim ili mu se transferuju na napad, odbranu i psiho-fizičke sposobnosti?
Attachment 35393 jos kad dodamo ligu to je 10 trofeja u 5 sezona :D Lijepo zgleda svakako :P
Malo nam je zao zbog liga prvaka ali sta je tu je
Bježi od specijalnosti, to se uči kad imaš igrača od 9* pa mu ne možeš dodati više skill poena. Je da su neke specijalnosti jako korisne (kao slobodni udaci ili korneri) ali ja ih neću trenirati .
Mislim da ostaje, dakle ako recimo imas 5 skillova od 50, to ostaje, tako bar mislim
Limeni gdje si, igramo prijateljsku :D
Siniša cestitam na tituli
E jbga, necu moc pratiti
Aco daj mi ostavi onaj profil da gledam utakmicu ja pokuso sad napraviti acc da gledam sinisu i on me invite i nista
Ok, posalji poruku na face pa kad dodjem tamo dat cu ti mail i sifru
Novi logo je tu (L) stari ide u arhivu zasad (D); imao 60T sad ostalo 33, ako kupim jedan dres još sljedeće sezone će bit gadno, treba se suzdržat od shoppinga :D
Attachment 35399
Jbt pa to je neki grb bivše Habsburške Monarhije, desno gore je Austrijska zastava, dolje lijevo Hrvatska, a ljiljani označavaju Bosnu LOL
Reprezentacija Habsb. Monarhije hahaha