@Mateo Mislim da je brže da ih digneš maksimalno dok imaju 5*, a onda skupljaš skill poene i pokušaš što prije skupit 75sp/igraču, nego da dodaš sp pa postanu scouti jer sporije onda napreduju (koliko ja znam).
@Moreplovac nordgeni su mladi igrači koji imaju brz napredak ali su vraški skupi. Isplate se dugoročno na višim nivoima.
Sjećam se kad sam bio na nivou 9 ili 10, nordgeni koje sam kupio bili su jednako skupi kao stariji igrači od 5* s nivoa 13-14. Moji su 4 sezone zaredom imali 5*+ bez powertraininga. Mislim da se isplati nekoliko njih imati pa čak i sa 35T po sezoni i trošiti bar 1 zeleni dnevno po takvom igraču uz redovan trening znaju čuda raditi. Moj GK je prve sezone došao sa Q64 (5*) završio na Q68 (skaut) iste sezone bez pt-a. 3 sezone zaredom je stizao nivo scouta.

3834Likes
3834Likes LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

)... A onda u par minuta njihovi igrači ostaju 1 na 1 sa mojim golmanom iako igram ultra defanzivno
 )... A onda u par minuta njihovi igrači ostaju 1 na 1 sa mojim golmanom iako igram ultra defanzivno  Prosto ti igra ne dozvoli da odreaguješ posle prvog primljenog gola...
 Prosto ti igra ne dozvoli da odreaguješ posle prvog primljenog gola...

Dobar mec ali bas....nadam se da cemo uspeti u revansu da odbanimo ovaj rezultat i udjemo u 1/8 finala. I kod tebe ce biti cupavo Milane
 Dobar mec ali bas....nadam se da cemo uspeti u revansu da odbanimo ovaj rezultat i udjemo u 1/8 finala. I kod tebe ce biti cupavo Milane идемоооооооооооооооОООООО
  идемоооооооооооооооОООООО 

-7
-7 -1
-1