Hvala Pep i Siniša :)
Printable View
E nek sam i ja j€bo Barcelonu :D :D :D. Danas mi je igra opet digla tlak jer sam ponovo bio žrtva troll rezultata, da izgubim od tima kao ova Barca ne bih ništa rekao, ali kakvi panjevi mene j€bavaju pa to je sprdačina...
Ali morao sam i ja doć na svoje, lik je imao 9 ili 10 prijatelja koji su mu dali podršku. Izgleda da sam ga sj€bo taktički za početak jer sam stavio 4141 i promijenio formaciju 3 min prije utakmice u 3DC-3WDM-3MC-1, a on je nasjeo na 4141 i stavio 3w43. To mu nije predstavilo problem pa je rano vršio 2 zamjene, pokušavao je s 442 is 43w12, ništa mu nije uspilo, moj blok je odlično funkcionirao i izvukao sam 0-0.
Attachment 35959
Liga bez remija za sada haha
Attachment 35960
Dan 5/28
-= Utakmice =-
http://i1358.photobucket.com/albums/...psab77ddc8.jpg
Prvenstvo 3.kolo
Ljudi moji ova sezona je najludja ikad...
http://i1358.photobucket.com/albums/...pse248f81d.jpg
Liga Sampiona 2.kolo
Stari znanac,nismo prisustvovali mecu,ali pobeda je najvaznija :D
http://i1358.photobucket.com/albums/...ps3dd335a3.jpg
Kako je meni krivo kad ja u 3 utakmice dadnem 30 golova i ovaj 4, i opet imamo isto bodova :(
Da li vi imate dojam da je t11 prilično čudniji i više predvidljiv ove sezone nego prošlih? Jeste li vi primjetili povećan broj nerealnih, bizarnih i čudnih rezultata ove sezone? :confused:
Moj dojam je da su nešta gadno promijenili sudeći po mojim rezultatima s drugim timovima.
Jedan me igrač pokušava uvjerit da sam ja u krivu i kako se ponašam kao neki novak koji nije nikad igrao, da se previše žalim te se čudi što nisam navikao na to. Pokušavam mu objasnit da igram 27. sezonu ove igre i da sam navikao na svašta ali da je ove sezone bilo previše bizarnih rezultata kod mojih timova. Molim mišljenja jer po ovom što meni govore ja ispadam idiot. Moj glavni tim koji ima prosječni rating 5*, 5-6 skauta izgubi 3/4 utakmice protiv slabijih timova i trebao bih se naviknuti na to?? :confused: Pa dobro ako je to onda normalno i uobičajeno, za koji qrc mi uopće igramo ovu igru jer je previše random?
Evo i moje Lige Prvaka, najjaci sam kako god :cool:
Attachment 35962
Kad nece onda nece
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
@Sarma Hvala Bogu, vratilo mi se samopouzdanje, ipak nisam jedini :o. Ako mi igrači koji igramo ovu igru preko 20 sezona se ne bi trebali/smjeli žalit na igru, tko ima pravo žaliti se, oni s nivoa 1 :confused:?? LOL
Pa valjda znamo procijenit kad je sve u redu ili ne. Jbt poznajem ovu igru ko svoj džep i znam otprilike kolika je "količina" bizarnih rezultata u nekom periodu u mojim timovima. Da mi neko stavi kineski ili arapski na t11 ne bih imao problema :) Valjda mi je jasno kao dan kad se nešto promijeni.
Meni nista nije cudno...Sve je ok.Nema nekih nerealnih rezultata za sada videcemo posle :)
Pozdrav svima,
prvo izvinjavam se ako sam pogresio mesto gde sam postavio pitanje, zanima me da li je isto igrati ulogovan preko fb-a i kada nisi ulogovan?
I da li je isto igrati preko fb-a na kompjuteru i preko mob. telefona?
Jos jednom izvinjavam se ako sam pogresio mesto mog pitanja.
Na telefonu ili kompjuteru sve jedno,mada prvo pitanje mi nije jasno.Ti igras na telefonu???Posto tu mozes da izaberes ono:Hocu da igram i onda nemas ni prijatelje nit nista,ovako preko fb-a je bolje :)
Da, igram preko telefona i idem ''hocu da igram''.
Ali vidim ovde tabelu koju je SARMA izbacio, i mog kluba nema nigde.
Ovo mi je 2. sezona. Za sad imam sve pobede u ligi, u LS i u kupu....
Attachment 35969
Kako sam mogao, dobro sam prošao... Ali šta mi vredi što je jedan od dva šuta u okvir ušao, kad na golu imam bukvu... :rolleyes: Prvi gol za Kirovskog ove sezone... A posle utakmice je dobio Shadow Striker specijalnost, sad imam dvojicu u timu...
Attachment 35966
Attachment 35967
Attachment 35968
Naravno da je u ovoj igri sve moguće, navikao sam na svašta, ali smatram da je pretjeran broj neobičnih i nerealnih događaja i rezultata ove sezone. Kao da su nešta promijenili da nam zagorčaju sezonu još više. Pogle npr. Steppenwolf je jučer potrošio 44 paketa na ozljede (18 dana), a sezona tek počela.
Pa ja nemam problema ni sa povredama, samo dajem previse golova :D
@Sarma i @Ad Fines
Ja sam potrošio ~200 zelenih paketa glavnog tima prvog dana sezone na treninge visokog inteziteta i prijateljske utakmice u međuvremenu. Na te sve zelene ozljedio mi se 1 igrač na 3 dana pa sam na njega potrošio 9 crvenih paketa
Zaključak: ako bi napravili zasebnu temu sa neobičnim događajima u t11 ove sezone, pa tu bi bilo jako puno postova :rolleyes:
Ја сам тек сад провалио да куп са мном играју сви играчи који су левел изнад мог... О.о
baš zbog toga razmišljam da odustanem od igre. igram 31. sezonu, imam 30 trofeja i nijednu sezonu ispod 5. mjesta. u zadnje 2-3 sezone gubim s potpuno nerealnim rezultatima od puno, puno slabijih ekipa. prošlu sezonu sam uložio oko 220 tokena, kupio 3 skauta, po ocjenama imao daleko najjaču ekipu u ligi a završio na 3. mjestu, u kupu ispao u doigravanju, u ligi prvaka u 1/8 finala..
redovito pratim ekipu, za svaku tekmu svim igračima mi je moral savršen a kondicija u zelenom... e sad.. neki će reč da je kriva taktika... jbg, mislim da nije.. ako ja i protivnik igramo jednakih 4-4-2, ja uživo pratim tekmu, imam pun stadion, dva svoja navijača (znači +15 % posjed) moral i kondicija su mi savršeni, prosječna kvaliteta mi je 171,4 a njegova 166 vrijednost ekipe mi je 2.23B a njemu 1.8B... znači po svim parametrima sam puno jači a ja izgubim sa glatkih 4-1... nažalost to mi se redovito događa i zato mi T11 gubi smisao...
I opet...patnja,jedva sam izvukao remi :mad:
http://i.imgur.com/NYy3q6F.jpg
http://i.imgur.com/Dqncim7.jpg
@Marchi
Tužno i frustrirajuće, zar ne? :(
Moj tim igra 451V protiv slabijeg 43w12 koji je 70ak minuta imao igrača manje i izgubim 3-0. Osim toga nisam primjetio apsolutno nikakvu razliku u posjedu lopte nakon što je protivnik ostao bez 1 igrača. :mad: I onda meni pojedinci govore da se ponašam kao neki novajlija u igri što se žalim na takve rezultate? :confused: :mad: A programeri tvrde da je igra realna!? Da, baš, vjerujemo u to ^^
Navikli smo svi mi na poraze i neriješene i trolovanje, ali mislim da previše tog trolovanja ove sezone, nije ni čudo što toliko igrača odustaje, uključujući igrače s 35T/sezoni i 350T/sezoni. Baš me zanima šta će to bit 26.... Nova slika Mourinha, ovaj put u trenerci Chelsea ili će promijenit pozadinsku temu (kao što su napravili za mundijal)?
Objektivno govoreći mislim da je to loše poslovanje za tako jaku korporaciju/firmu koja ima milione korisnika, ili je imala.
Htio sam dodati nevezano za ovo da ne želim lajkati bilo čije postove u kojima ste trolovani. (npr. Esmirov) Glupo mi je to nekako. Nadam se da shvaćate :)
negdje sam pročitao da se gleda i nacionalnost...
iskreno se nadam da to nije istina
Па и четворолигаш победи Манчестер јунајтед, а вас не може нека слабија екипа.. :)
@Marchi To je obična glupost jer se ona mijenja zajedno s imenom, a to nema veze sa samom igrom iako je ona previše random. Šta bi to značilo, da bi multikulturalni timovi trebali bit neuspješni? Pa skoro svi timovi su multikulturalni osim ako je nekom stalo da ima nacionalnu momčad U tom slučaju bi ih netko prijavio za diskriminaciju, ako su se već žalili na nepoćudna imena klubova i igrača.
Attachment 35970
evo, ovo je današnji primjer..
Čisto se radi o tome koliko ga često porazi. Dakle, govorimo o količini takvih rezultata i sličnih bizarnosti, a ne o tome da bi ih potpuno trebalo ukinuti. Uvijek će bit trolovanja, samo je pitanje gdje je granica trolovanja.
Valjda postoji neka realna i nerealna količina takvih rezultata na određenom broju utakmica.
Mene redovno troluju, dok ja trolujem druge timove jednom u 4 sezone (kao danas Barcu koja nije puno jača izuzev 2x9*).