Iskoristi priliku: kupuj igrače od 7*+ ako možeš što prije to bolje :D
Printable View
kupis ponovno svog igraca ostanes na isto para ali bez tokena ili ostanes i bez para koja je shema u tom trenutku onda
znaci 100 mil i 10 tokena imas prodajes svoga igraca,izađe na tvojoj TL,ti bidas za njega 5 rundi i kupis ga a vec je kod tebe
popisis 5 tokena i skinu ti pare,a posto je bio tvoj prodao si ga sjednu ti pare ili sta ne kuzim totalno sta se desi u toj situaciji
ma jasno da je probna prijatelju ali ima vise nedostataka nego pozitivnih stvari,nema dresa tokom tekme,automatski skill dodaje,hrpa bugova kojekakvih i iiskreno dođe li trenutna verzija i na racunala ja prestajem igrat jer nema smisla,ovo je samo izgled izmjenjen i natrpano mogli su jednostavno samo zvuk,pregovore ubacit u novu verziju i ok ispravit bugove koji su bili i savrseno,a ovako zivo zlo ja sam igru i na mobu i na tabletu obrisao jer nece pokrenut sramota
Pranje tokena? :rolleyes: :confused: :D
Nema ni one opcije da se vidi koliko money dobijes kad osvojis ligu 1.mjesto ili kup, doigravanje, kvalligikacije , liga prvaka skupine......
Dresove mi sad uopce netrebaju.,more te ih i izbacit
Nakon zavrsetka utakmice i auto add skill-a prikazuje mi da je igrac dobio +☆ zvjezdicu ali igrac je i dalje na 5 zvjezdica
Na drugom profilu 1 igracu fali 4 skilla da postane specijalac , a 2.igracu jedan jedini skil da nauci jos jednu poziciju, skupljao skoro 2 sezone i sad zaseru Ma daj !!!!
Nemogu da vidim Stadion od prijatelja, isto tako i drugi dres
Koji ce mi k*** ** vibracija na mijenjanju igraca i postave ,
Na drugom mobitelu i nemogu da pokrenem apk. pa zszo igram na staroj verziji 2.3.6 , i ako se na ovoj nepopravi nesto nabolje vracam se i na ovom mobitelu
》》MAFIA JE TO, MAFIAAAAA《《
♥FORZA MILAN!!! ♥
Kad se napravi dobra reklama oko toga, sve super izgleda, ali u stvarnosi je totalno drugačije :(
https://www.youtube.com/watch?v=fv8f...g&spfreload=10
Aj mi neko kaze gde na ovom sra.. novom govn.... gde je ovde na transfer listi plata igraca ? Necu da kupujem igrace koji previse zaradjuju. A ni poredjenje ne radi (pise bice uskoro..o svetom nikad). Vala kad mi balkanci nesto zaser.mo onda ga zaser.mo dokraja. Vise ne moze. Svaka cast. Platu za ovu godinu ste zaradili.
Sad dodje deo sa spominjanjem majke i ostalih zenskih pripadnika ....
Ps. Ako ima neko radno mesto kod vas javite mi ocu i ja da lepim slicice i primam masne pare za to.
@Denzellozington Ne opterećuj se time više, nekad je bilo koristi od toga. Sad ti igra nakon nekoliko dodanih skill poena automatski povećava primanja igrača, ne može se utjecati na to. Prije je bilo moguće jer se moglo potpisati mladog igrača koji bi igrao dobre 2 sezone s istom plaćom prije nego što mu ugovor istekne.
brate vrati staru verziju ko ja na drugom mobitelu , sve staro jest da nema pregovora i neki drugi dobri opcija , ali zato nema auto add skill
♥FORZA MILAN!!! ♥
kopiraju fifu,ako igrac premijestis na poziciju na kojoj neigra npr.stavis Dc na Mc bit ce crveni trokut, a ako igrac igra samo DC i stavis ga na DL bit ce narancasti trokut sto znaci da igrac neigra tu poziciju ali se moze "snac" i odigrat tekmu
♥FORZA MILAN!!! ♥
Upravo sam skinuo novu verziju na tablet, i ne čini mi se toliko loše. Ima tu metar stvari koje treba srediti (poređenje igrača prilikom kupovine novih igrača,auto dodjela skill poena, ne možemo vidjeti stadion ostalih igrača, njihova dostignuća, trofeje, oba dresa koji koriste, već se vidi samo jedan, kada uđemo na neki od timova i želimo da pogledamo na kojoj poziciji se nalazi onda možemo vidjeti samo formu posljednje tri utakmice i ne možemo vidjeti koliko je koja ekipa dala a koliko primila golova, već se vidi samo gol razlika, kada kliknemo da pratimo neku utakmicu koja se upravo igra, onda ne možemo vidjeti na kojim pozicijama se nalaze te dvije ekipe, što se do sada moglo vidjeti, nema liste najboljih igraca, strijelaca i najbolje ocijenjenih igrača, mislim da nisam vidio i preuzimanje novog kluba itd itd). Ali oni su i napisali da će nastaviti sa programiranjem i sređivanjem igrice, tako da se nadam da će se sve to ubrzo pojaviti u nekom novom update-u. Sve u svemu meni se čini cool.
pitanje:
Zasto je nordeus izbacio polu proizvod ? Zasto nije stavio neki test server ili tako nesto ? Zasto je zajebo nesto sto je valjalo? To je problem...
mi nemamo ideju sta i kako dalje sa ovom igrom pa daj malo sminke da dodamo (i zajebemo sve ostalo)
@t11_fan Ako mislis na ono sto ti se promeni plata kad igracu dodas skilove,to je bag koji ocigledno nisu sposobni da otklone ili ih i ne zanima,inace kad posle opet udjes na tog igraca,njemu je stara plata...
@denzellozington Nije nordeus izbacio polu proizvod,cak stavise izbacili su bas ono sto su zamislili...
Cak ovo nije ni sminka kao pre sto je bila,ovo je ozbiljno poboljsanje igrice za njihov dzep,a propadanje igrice za igrace...
Ubrzano je sve,brze ce se trositi sredstva,lakse ce se praviti jaka ekipa,vise jakih ekipa vise potrosenih sredstava...
E sad druga je stvar sto su oni slepci pa ni ono sto naprave ne radi kako treba,primer za cekiranje mesta gde ce skilovi ici,to naravno ne radi kako treba,obelezim napad on cepa u odbranu,raspored utakmica prijatelja za naredne dane ne radi,prvo nisam imao za 1.2. sad nemam za 31.1.
Sve u svemu postigli su sta su hteli,totalno ubrzanje trosenja sredstava...
Jednostavno kriva poslovna logika; bolje da su napravili igru koja odgovara igračima=kupcima pa bi zarađivali na većem broju igrača nego što imaju manji broj pa misle od njih izvuć svaki novčić iz džepa
Ne slazemo se :D Ja bas mislim da im je prava poslovna logika gde ce biti masovni odziv jer ces sad za kratko vreme moci da stvoris ekipu od 8-9*,dok smo se mi po starom sistemu mucili sezonama da to napravimo...
Uopste i ne moraju vise toliko novcice da izvlace,ima onih koji ce uvek kupovati,a broj onih koji saznaju za skidanje tokena i kofera je iz dana u dan sve veci i veci,sto vise takvih,eto veceg profita...
@Sre10
Ako ode puno igrača koji igraju za 35T i dio onih koji plaćaju, ostati će nekoliko aktivnih i botovi. Zbog čega da onda oni kupuju tokene, da bi pobjeđivali botove? To se može i bez kupovanja tokena.
Jaka konkurencija zahtjeva još jači tim da bi ju nadmašio. Top eleven bi mogao onako kako sad izgleda 90% liga 1 na toj igrici.
Zar treba netko kupovati tokene da pobjedi u ligi kao što je ta s nivoa 1?
Jednostavno neće imati više potrebe kupovati tokene
Pa ti sto igraju sa 35T i nisu bitni,nordeus od njih nema nikakve koristi,to i jeste sustina... Potrebni su ili oni koji kupuju ili oni koji skidaju tokene i kofere...
Ja ne znam koji si level,samim tim ne znam da li si upoznat kako je na najvisim levelima...
Hocu da kazem da je mozda prodaja tokena opala,mozda i nije,ali da ovom novom verzijom nordeus mnogo vise profitira,jer oni od svakog odgledanog videa za tokene,kofere imaju nesto,cak ce to sigurno biti i isplativije sa ovakvom mogucnoscu neprestanog treninga gde ce svako ko duze igrati pokusati da bude sto jaci.
Možda nisam dobro objasnio ili nisi shvatio...
Naravno da 35T igrači financijski direktno niškoristi nordeusu jer ne kupuju tokene, ali su korisni indireknto jer stvaraju konkurenciju onima koji ih kupuju pa ih moraju kupovati više.
Mene valjda nitko ne razumije ili možda ne znam objasniti...
Moje mišljenje je da bi logičnije bilo da nordeus olakša život igračima od 35T i da takvih igrača ima više kako bi stvorili jaču konkurenciju za one što kupuju tokene.
U protivnom zašto bi itko kupovao tokene da pobjedi botove ako nema 35T igrača (koji čine većinu)
Osim toga ovi što skidaju tokene i kofere nisu problem. Nordeus fino zarađuje od tih video reklama pa bi im trebalo bit u cilju da gledamo reklame za tokene ili kofere.
Slažem se. Čini mi se da je bezveze nama što kukamo ovdje, kad nas ovi ne je.. ni 5% :(
Postavili su zanimljivu grafiku da privuku nove korisnike kojima je svejedno hoće li se bodovi za igrače dodijeljivati na ovaj ili onaj način.
Nešto stare ekipe će otići, ali će zato privuči puno novih koji će trošiti pare.
Možda griješim ali sumnjam.
Može li netko objasniti hipotetski:
ako ne bi bilo 35T igrača i sve bi bilo puno botova, zašto bi itko kupovao tokene da pobijedi protiv botova od 2-3*?
To bi bilo kao što u realnom svijetu škotski Celtic prodaje imalo skupelje igrače da bi smanjio troškove jer nema jaku konkurenciju u SPL-u otkad su Rangersi propali. Zato ni ne igraju više LP.
t11_fan koji si level?
Zasto bi olaksali igracima od 35T koju konkurenciju taj od 35T moze napraviti onom sto kupuje tokene,nikakvu,osim ako je taj sto kupuje tokene prilicno glup. Meni se cini da ti previse gledas samo oko svoje lige koja je mozda takva,inace su serveri osim balkanskog i na nizim levelima puniji koliko sam uspeo primetiti,a tek tamo gde su najvise lige kao sto je kod mene slucaj,uskoro ce biti liga u kojoj ce svi imati legende.
Cak i da dodje do toga da ovi sto kupuju ostanu sa botovima,a male su sanse za to,naravno da ce nordeus spojiti servere i onda ce krenuti jos vece ludilo.
ja koliko znam kad dodje do spajanja servera znaci da igri traznja opada ... sto znaci i prodaja opada ... i sledi kraj/krah igre ....
@t11_fan ja te buraz kapiram 100% i potpuno si u pravu al ce tek vreme pokazati da je ovo bio zajeb koji je sjebao igru 100%
cim ova "poboljsana" verzija dodje na pc ja prestajem da igram, al mislim da za nordeus nema zime ... dok je poljaka oni propasti nece, jer oni tamo ce i govno kupiti samo ako moze, mada vidim po ovome sto se glasa da i 7 nasih pacijenata smatra ovo za korak napred !
Smatrate li da je spajanje servera kraj igre ili da je to poboljsanje?
Da li vam je zanimljivije da imate u ligi 5-6-7 aktivnih timova ili svih 14?
Traznja moze da opadne,a da se kvalitet i aktivnost ostalih igraca poboljsa,posto ce kako vec zakljucismo odustati neki koji kupuju i oni sto prezivljavaju sa 35T i sto na visim levelima ne prave nikakvu konkurenciju vec sluze kao sprdnja igracima koji se trude oko igre.
Pokusavam da vam kazem da se sa kupovine tokena sve vise prelazi na pregledavanje videa,ali izgleda ne vredi...
@Sre10 Imam timove na nivou 15 (drugi put), 10 i 5 U svim ligama u kojim igram imam najmanje 5 aktivnih timova s tim da u Celticovoj ligi na nivou 5 svi timovi imaju prosječan rating jačih 4* ili 5*, možda si vidio tu sliku što sam ranije stavio...
Ti mene očito ne shvaćaš. Dakle, oni koji kupuju tokene, kupuju ih da bi bili jači od 35T timova, a to sigurno nisu isključivo igrači s vrha servera, njih je najmanje jer većina igrača do tada odustane od igre.
Dakle, ako nema tih 35T timova, tad oni nemaju razloga kupovat tokene pa mogu i oni igrat besplatno i uništavat botove redovno. Eto ti primjera najboljeg kod Sarme i njevogov tima NK Gradina. Zašto bi on kupovao tokene kad su mu sve botovi u ligi a nema drugih 35T igrača? Ako bi bio neki 35T igrač tamo, Sarma bi imao razlog kupovati tokene da bi stvorio tim jači od njegovog. Pogledaj njegovu temu s klubom ako ne shvaćaš.
Osim toga, na tim visokim nivoima je najmanje aktivnih timova. Imam prijatelje koji igraju na njima pa se žale da im je dosadno igrati svake sezone protiv istih timova čija imena znaju napamet. Najviše igrača je na nižim nivoima.
Bez uvrede ikome, ali po mom skromnom mišljenju većina tih koji kupuju tokene i skaute su glupi.
Ne bih da se uvrijediš, ali neću ti više objašnjavat, eto barem je denzellozington shvatio :)
Nema veze,ne razumemo se.
To sto je Sarma primer ili neki drugi klinac nema ama bas nikakve slicnosti sa strancima na drugim serverima,gde ima i borbe za igraca itd. Ti klinci nece ni kupovati tokene,cak i da kupe to je neka smesna cifra. Uostalom nas server,do 20 i nekog levela je sprdnja,kad krenes sa aktivnim igracima da igras moras da se trudis. Prosto je ako odustanu beskorisni igraci koji igraju sa 35T spojice servere i bice jos bolje,ja i jesam iskreno za tu soluciju jer mi je jadno kad vidim igrace da su 40lvl a da ne znaju cenu karata da nameste kako treba ili da izadju iz minusa.
Upravo ova nova aplikacija i daje priliku timovima da sto pre postanu jaci,ako imaju sredstva,ako nemaju pare onda ce skidati preko videa i opet je nordeus na dobitku,samo na jos vecem nego kupovinom tokena,jer se ovo siri sve vise pritom je i besplatno za igrace. Samim tim ce postajati napetije jer ce svi zeleti da budu sto jaci,pritom nece morati da trose novac,vec svoje vreme,tu je sansa da i klinci budu aktivniji,kad vec ne mogu da kupuju tokene.
Ljudi nikako da shvate da TE ne postoji da bi se oni igrali nego da bi gazda zaradio pare,ako ces da se trudis i da doprineses tome da gazda zaradi - koristan si,ako neces da kupis tokene,ni da skupljas kofere beskoristan si,gazice te svi redom i to je cela sustina price.
Ne znam za druge, ja igram t11 od prvog dana besplatno i nisam nikad kupio niti ću kupiti token(e). Moj Celtic igra u ligi koja je jako zabavna i neizvjesna jer ima dosta aktivnih timova i igrača i svi igraju besplatno. Meni nije cilj doć do vrha servera i igrati ligu gdje ima 2-3 aktivna igrača i sve ostalo botovi pa igrati ligu svake sezone protiv istih menadžera. Između ostalog bmk koliko će nordeus zaradit ili ne isto ko što njih bk za mene kupovo ja tokene ili ne. Nijedan pojedinac ne može utjecat svojim odlaskom na njihovu veliku zaradu tako da se tim ne opterećujem.
Svoj tim na nivou 16 prvi put sam napustio prije skoro godinu dana jer je liga bila dosadna zbog nedostatka aktivnih igrača. Ne vidim jedan realan razlog zašto bih nastavio igrati takvu ligu. Mislim da svaki igrač koji nije glup može igrati t11 i zabavljati se bez kupovine tokena.
pitanje:
nije mi jasna novina vezana za neograniceni trening. mislim rizikujes povredu bitnog igraca sa previse treninga osim ako menadzeri varaju i imaju stotine i stotine crvenih kofera, onda OK. Nadam se ce Nordeus vratiti opciju ogranicenog treninga u suprotnom cemu onda zajebancija...
@ Lespa omogućili su da većim brojem treninga potrošimo više kofera. Oni su samo povećali mogućnost treninga. U principu dokle god postoji limit na 9*, dotad postoji i neka količina kofera koje će menadžer potrošit da taj igrač dođe na takav nivo. Tebe nitko ne prisiljava da ti treniraš bitnog igrača stalno. Ako svaki dan dobiješ 40% kondicije, ti ne moraš potrošiti više od tog na utakmice i treninge.
http://www.dodaj.rs/f/2N/Cm/3BwwLu1V/screenshot1.png
Lespa jel ovo varanje :D
@Shadow
To je škrtost! :D Koferi postoje zato da se troše :p