Ovo nije finalna verzija Top Eleven 2015...bice update najverovatnije...strpite se ljudi,velika je promena,mnogo nedostataka...polako samo...
I dalje mozete igrati na PC staru verziju...![]()
Da, svidja mi se
Ne, ne svija mi se
Mora jos da se poradi
Ovo nije finalna verzija Top Eleven 2015...bice update najverovatnije...strpite se ljudi,velika je promena,mnogo nedostataka...polako samo...
I dalje mozete igrati na PC staru verziju...![]()
Pa valjda onda treba i da se kaze da nije finalna verzija,a ne da puste verziju sa milion bagova ili nek izbace i staru verziju ko hoce da se vrati dok ne nameste sveDa obaveste ljude da skilove samo dodaje,a ne da im sjebe igrace za pregovore... Da se znalo da je ovako,veliki broj ljudi ne bi ni instalirao
![]()
ma jasno da je probna prijatelju ali ima vise nedostataka nego pozitivnih stvari,nema dresa tokom tekme,automatski skill dodaje,hrpa bugova kojekakvih i iiskreno dođe li trenutna verzija i na racunala ja prestajem igrat jer nema smisla,ovo je samo izgled izmjenjen i natrpano mogli su jednostavno samo zvuk,pregovore ubacit u novu verziju i ok ispravit bugove koji su bili i savrseno,a ovako zivo zlo ja sam igru i na mobu i na tabletu obrisao jer nece pokrenut sramota