Da li imate igraca koji dobija ovakve ocene ? :p S.Palm , najkvalitetniji,najskuplji,mozda i najbolji igrac u timu. xD
Attachment 39048
Printable View
Da li imate igraca koji dobija ovakve ocene ? :p S.Palm , najkvalitetniji,najskuplji,mozda i najbolji igrac u timu. xD
Attachment 39048
Moglo je i bolje...
http://i.imgur.com/H0UiHpy.png
Dan 18...
Attachment 39049
Attachment 39051
Dva nova mlada igrača, ovaj put iz Svazilenda... :rolleyes: Desni bek Sipho Dlamini i centralni vezni Siza Dludlu...
Attachment 39052
Attachment 39053
u pravu si, nema forma igrača veze s kvalitetom. Ali, vidi ovako: ako imam igraca sa sedam zvezdica pozicija ST forma 6 i igraca sa pet zvezdica na istoj poziciji forma 8, znas sta stavicu u ekipu prvog bez obzira na formu 6. po meni, veci doprinos ce dati taj igrac jer dve zvezdice su dve zvezdice. Naravno, mogu samo da pretpostavljam da je tako jer nisam ja pravio igricu. :-)
Pogrešno razmišljanje... Imam napadača skauta u ekip Celtic 1888 (ostali napadači imaju po 2 zvezdice) i držao sam ga u ekipi iako je pao u formi... Veruj mi, nikakve koristi od njega nisam imao u tih nekoliko utakmica... Mašio je zicere, mašio je slobodnjake, čak i protiv mnogo slabijih protivnika... Isto tako je bilo i sa veznjakom koji je daleko jači od svih veznjaka koje imam u timu... U prvom delu prošle sezone je imao prosek 7.50 (svaka druga tekma, ocena 8), a onda je pao u formi... Nastavio sam da ga forsiram i apsolutno nikakve koristi od njega nisam imao... Svaki put kad bi bio na terenu, njegovi direktni protivnici, mnogo slabiji od njega bi pravili pičvajz... Zato svaki put kad igrač odigra za 6, ja ga odmorim sledeću tekmu, a ako dobije 5, pauzira sledeće 3 tekme minimum...
Attachment 39054
Veznjak Matija Bushati je napustio klub posle 82 utakmice (7 golova i 8 asistencija)
Attachment 39055
ok, kapiram te ali tu se ulazi u problem sto koristis igrace koji su u formi bez obzira na kvalitet. A ako si u igri za sva tri takmicenja to znaci da maltene isti sastav igra dve utakmice u jednom danu a onda trosis zelene kofere da ih povratis i rizikujes povrede sto se meni desava u tim situacijama. things that make you go hmmm.... :-)