Sledece smo sezone zajedno u ligi, LS i kupu ...haaaaaaa
Idemooooooooooo
Printable View
Videcemo ako ti ne ukinem klub...hahahahaha
Attachment 41305
Danski defanzivac Christian Storgaard je odigrao 100. utakmicu za klub...
U prve tri sezone je bio vrlo dobar sa samo tri ocene 6... Od petog kola prošle sezone krenuo je naprasno da igra za 7-6-7-6 i to ga drži sve do sada (samo jednu osmicu je dobio od tad)...
Attachment 41306
Moj glavni tim muku muči. Džaba svih bustera utrošenih kad ja se ne mogu odvojiti na tablici od prosječnog tima od 5*. Ne samo da se ne mogu odvojiti, jedva sam izvukao bod u posljednjim sekundama. Igrači koji su do sada bili vođe tima to više nisu, ne znam šta im je, primjer skauta kojeg sam držao na klupi za ovu utakmicu ušao je u igru, i dalje katastrofa, zadnjih 5 ligaških koje je odigrao maksimalna ocjena mu je bila jedna 6ica. :mad: Treba izdržati još tjedan dana na prvom mjestu, sumnjam da ću osvojiti jedini trofej koji mi je u igri. Imam prednost 1 boda, vrijeme će pokazati dal bi to bilo dovoljno. Samo gubim vrijeme na ovu igru, sve me više nervira.... :(
Celtic je 3. i zaostaje 5 bodova iza vodećeg, šanse za naslov postoje samo na papiru.
Clermont je vodeći, sad ima prednost 3 boda jer je drugoplasirani danas poražen.
Shakhtar je prvi, ali ima prednost samo u gol razlici (+3). Drugi tim na ljestvici je kvalitetom puno slabiji (isti slučaj kao kod glavnog tima), no kako je TE čudna igra, ta moja kvaliteta očito nema nikakav značaj.
J€bo ja sve ligaške trofeje spram kupa i LP :D
Attachment 41304