Originally Posted by Macva FC Kakva ti je bre to statistika? Idemooooooooooo Što kakva? Šta joj fali?
Originally Posted by Steppenwolf Što kakva? Šta joj fali? Boli glava, jeli to pravis za svakog igraca i za svaki klub? Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Originally Posted by Macva FC Boli glava, jeli to pravis za svakog igraca i za svaki klub? Idemooooooooooo Za svakog igrača... MS Excel majka Nemam ja igru na mobilnom kao vi, pa da imam uvid u prosečnu ocenu igrača Moram sve sam...
Originally Posted by Steppenwolf Za svakog igrača... MS Excel majka Nemam ja igru na mobilnom kao vi, pa da imam uvid u prosečnu ocenu igrača Moram sve sam... Koliko ti vremena treba za sve to dnevno Idemooooooooooo
Originally Posted by Macva FC Koliko ti vremena treba za sve to dnevno Idemooooooooooo 3-5 minuta max, posle svake tekme... Nije neka nauka, jednostavno je...
Originally Posted by Steppenwolf 3-5 minuta max, posle svake tekme... Nije neka nauka, jednostavno je... Svaka ti cast kada ti se da to raditi :-) Idemooooooooooo
Originally Posted by Macva FC Svaka ti cast kada ti se da to raditi :-) Idemooooooooooo Pa bilo bi besmisleno da mi igraju random igrači, a ne oni koji su u najboljoj formi... Jedino tako mogu da znam kom igraču mogu da istrpim pad forme, a kog da šutnem bez griže savesti
Patnja protiv bota... Ono kad veznjak od 2 zvezdice izdominira veznjaka od 5 zvezdica, koji je pritom u dobroj formi...
Forum Rules