Nemoj nikad da stavljaš uklizavanje na mekano... ili ćeš da primaš lake golove, ili da dobijaš kartone... Btw, to te neće spasiti od "mekanog" igranja rukom u 16 metara :D
Printable View
Attachment 41342
Ekipa Celtic 1888 je po prvi put prošla u polufinale LŠ, u svojoj 3 sezone dugoj istoriji (prošle sezone ispadosmo u Top 16)... Posle 3-0 kod kuće u prvoj utakmici, gol u drugoj je značio da protivniku treba 5 golova za prolaz dalje... za svaki slučaj smo dali 3 komada... I opet je Gomes izdominirao s golom i 2 asistencije...
Attachment 41343
Attachment 41344
Attachment 41345
Nordeus,mislim da bi trebalo da malo uredite igricu.Jednostavno nije realna.I meni je jasno da Barsa izgubi od Malage,ali sa ovakvim timom,ma koliko se trudio,potrosio vremena na trening,gledanje videa....I jednostavno pobede me ekipe dosta slabije od mene....Imam defanzivca Palma,7*.Prosle sszone je bio zmajcina od igraca,skoro pa davao vise golova od nekih centarfora.U 28 tekme je dao barem 15 gola.Skoro svi iz slobodnjaka.Ima specijalnost za slobodnjake.Bio najbolji asistent,skoro sve asistencije iz kornera.Prosle sez je imao isto 7*.Ali ove lose sutira slobodnjake,isto lose izvodi kornere.Pa zasto ga stalno dizem na 7*,
a on lose sutira?Ima veci prosecan kvalitet napadackih osobina od napadaca,sut i centarsut idu preko 75.A njegov kvalitet je 72.Ali opet nista...Imam 13 pobeda 5 poraza,a ubedljivo najjaci u ligi?Mislim da je bolje da malo to uredite a ne da sminkate igru.Toliko.
Jedno pitanje ljudi. Uzeo sam novi telefon i pokušao sam da instaliram apn switch za isključivanje neta. Međutim pri otvaranju automatski se zatvori ima neka greška izgleda. Ima neko da mi preporuči neki program za android koji će mi omogućiti da isključujem ovaj telenor internet?
Imas opciju kad spustis ekran data transfer(mobile data) i samo to klikni (iskljuci)
https://www.tinhte.vn/attachments/ne...mb-png.733032/
Hvala brt dođem ti pivo :D
Moze pivo,uvek... :D
Jel zna neko zasto ovaj taster kod nekoga radi a kod nekog ne... neki bag ili sta? Kad pritisnem vraca ga nazad
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...d53413646e.jpg
FC Red Star ✮✮✮✮
Sjajan igrac...
Attachment 41355