Ti se spremi za vcrs...
Pronasao sam dobitnu formaciju...hahahahahaha
Printable View
Ti se spremi za vcrs...
Pronasao sam dobitnu formaciju...hahahahahaha
Ovako, cestitke na prolazu dalje!
s druge strane, po mojoj logici kakvu god da si formaciju koristio, podesavanja imao, bonuse stavio i ne znam sta vise morao si da ispadnes od ovako jakog protivnika ali ne i po logici Nordeusa.
Znaci, covek se verovatno ubio od ulaganja i napravio zver od ekipe ali hej ti si promenio formaciju i on je ispao. Bravo nordeuse na kretenskoj logici. i kao posledica jos jedna napustena ekipa. super!!!
jos jednom svaka cast na prolazu dalje.
U kupu ispao u ls jos sam u igri,a u ligi najverovatnije cu biti drugi...
Attachment 41337
Attachment 41338
Attachment 41339
E Macva kakva je ona formacija sto ti koristis 4-1-3-2?Mislio sam da veceras odigram u kombinaciji sa defanzivnim mentalitetom protiv 5-3-2.
Apsolutno se slazem sa tobom
Prije prve utakmice ja sam mislio da ce me nakantati minimalno 5:0 , medutim njegovi napadaci se nisu cak ni pojavljivali vec su to uglavnom bili stoperi koji su zaustavljali moje napade .
Zao mi je sto sam ga sprijecio da sa ovakvom ekipom osvoji ligu prvaka , ali sta je tu je , moram i ja osvajati trofeje .
Kad smo vec kod nordeus logike
Attachment 41340
Ova ekipa je do danas bila prva na tabeli (remizirali danas) Imaju dobre igrace ali realno trebali bi biti 6-7 + menadzer nije aktivan .
A ova ekipa je trenutno 7 - menadzer aktivan .
Attachment 41341
I ova prva ekipa uzme bod ovoj drugoj u danasnjoj utakmici i jos promase penal ....
Pa pogledaj mu ko mu igra na kojoj poziciji,nije ni cudo sto je 7.mesto... :)
e ne znam zasto je ovakav raspored igraca , danas je sve bilo normalno
Pa verovatno zeli da ponavlja sezonu i sledece da pokusa da osvoji...ovu sabotira izgleda...