Results 1 to 10 of 980
Like Tree2859Likes

Thread: Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Paparelli View Post
    Sta mislite da li da igram sutra u uzvratnoj utakmici sa 5 igraca u odbrani ? Protivnik je znatno jaci od mene , tako da nemam namjeru jurisati jer smo prvu utakmicu jucer dobili sa 1:0 .

Njegova ekipa

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-1fbrvqw.jpg

Moja ekipa

Sezona 64. - 8.Mart - Kako vam ide?-111.jpg

Razmisljao sam da igram 5-1-2-2.
    Ovako, cestitke na prolazu dalje!
    s druge strane, po mojoj logici kakvu god da si formaciju koristio, podesavanja imao, bonuse stavio i ne znam sta vise morao si da ispadnes od ovako jakog protivnika ali ne i po logici Nordeusa.
    Znaci, covek se verovatno ubio od ulaganja i napravio zver od ekipe ali hej ti si promenio formaciju i on je ispao. Bravo nordeuse na kretenskoj logici. i kao posledica jos jedna napustena ekipa. super!!!

jos jednom svaka cast na prolazu dalje.

Apprentice
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Ovako, cestitke na prolazu dalje!
    s druge strane, po mojoj logici kakvu god da si formaciju koristio, podesavanja imao, bonuse stavio i ne znam sta vise morao si da ispadnes od ovako jakog protivnika ali ne i po logici Nordeusa.
    Znaci, covek se verovatno ubio od ulaganja i napravio zver od ekipe ali hej ti si promenio formaciju i on je ispao. Bravo nordeuse na kretenskoj logici. i kao posledica jos jedna napustena ekipa. super!!!

jos jednom svaka cast na prolazu dalje.
    Apsolutno se slazem sa tobom

Prije prve utakmice ja sam mislio da ce me nakantati minimalno 5:0 , medutim njegovi napadaci se nisu cak ni pojavljivali vec su to uglavnom bili stoperi koji su zaustavljali moje napade .

Zao mi je sto sam ga sprijecio da sa ovakvom ekipom osvoji ligu prvaka , ali sta je tu je , moram i ja osvajati trofeje .