Originally Posted by Macva FC Koliko ti vremena treba za sve to dnevno Idemooooooooooo 3-5 minuta max, posle svake tekme... Nije neka nauka, jednostavno je...
Originally Posted by Steppenwolf 3-5 minuta max, posle svake tekme... Nije neka nauka, jednostavno je... Svaka ti cast kada ti se da to raditi :-) Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Originally Posted by Macva FC Svaka ti cast kada ti se da to raditi :-) Idemooooooooooo Pa bilo bi besmisleno da mi igraju random igrači, a ne oni koji su u najboljoj formi... Jedino tako mogu da znam kom igraču mogu da istrpim pad forme, a kog da šutnem bez griže savesti
Patnja protiv bota... Ono kad veznjak od 2 zvezdice izdominira veznjaka od 5 zvezdica, koji je pritom u dobroj formi...
**bemti, juče se napatih protiv ove nebulozne formacije... Spasi me Cuéllar u 88. minutu...
Juče u LŠ do ubedljive pobede tek u završnici...
Večeras protiv 4-plasiranog... Napokon odigrano kako treba u Ligi...
Originally Posted by Macva FC Igrao si protiv zajebane formacije Mislio sam da bi razlika u kvaliteti uz 3DC-3MC-AML/R-2ST formaciju trebala biti dovoljno, međutim...
Ex top eleven player
Originally Posted by t11_fan Mislio sam da bi razlika u kvaliteti uz 3DC-3MC-AML/R-2ST formaciju trebala biti dovoljno, međutim... Dobro si ti probao , samo tesko je protiv nje igrati :-) Ja obicno postavim isto takvu formaciju i dobro prodjem ( sa postavkama, naravno) Idemooooooooooo
Fino ide danas revanš LŠ
You'll Never Walk Alone
Forum Rules