Moj glavni tim muku muči. Džaba svih bustera utrošenih kad ja se ne mogu odvojiti na tablici od prosječnog tima od 5*. Ne samo da se ne mogu odvojiti, jedva sam izvukao bod u posljednjim sekundama. Igrači koji su do sada bili vođe tima to više nisu, ne znam šta im je, primjer skauta kojeg sam držao na klupi za ovu utakmicu ušao je u igru, i dalje katastrofa, zadnjih 5 ligaških koje je odigrao maksimalna ocjena mu je bila jedna 6ica.
Treba izdržati još tjedan dana na prvom mjestu, sumnjam da ću osvojiti jedini trofej koji mi je u igri. Imam prednost 1 boda, vrijeme će pokazati dal bi to bilo dovoljno. Samo gubim vrijeme na ovu igru, sve me više nervira....
Celtic je 3. i zaostaje 5 bodova iza vodećeg, šanse za naslov postoje samo na papiru.
Clermont je vodeći, sad ima prednost 3 boda jer je drugoplasirani danas poražen.
Shakhtar je prvi, ali ima prednost samo u gol razlici (+3). Drugi tim na ljestvici je kvalitetom puno slabiji (isti slučaj kao kod glavnog tima), no kako je TE čudna igra, ta moja kvaliteta očito nema nikakav značaj.
J€bo ja sve ligaške trofeje spram kupa i LP