Jel neko igrao sa
4-1(dmr)-2-1(aml/ml)-2
Este imali kakve rezultate?
Last edited by Sarma; 03-11-2015 at 09:11 PM.
Veni,Vidi,Vici
Ajoj kakva trol utakmica Chelsea - PSG od početka do kraja... I na kraju dupli korner naravno...
Po mom mišljenju to i nije neki trol. Zašto? Zato što se Chelsea nije dovoljno trudio da prođe, nije riskirao, da su mogli najradije bi se dodavali 90min. Nisu bili bolji iako su imali igrača više, igrali su na rezultat i to im se nije isplatilo.
Trol je bila prva utakmica Basel-Porto gdje su se Švicarci branili cijelu utakmicu, a Porto konstantno napadao. Inače nisu mi dragi ni jedan ni drugi klub, najradije bi izbacio i jedne i druge da mogu uključujući Real Madrid od jučer
Ex top eleven player
Taj dupli korner...Prvo crveni Ibrahimovicu (zacudio sam se da Ibra nije prebio sudiju xD) nezasluzeno...Zatim zuti na sve strane.A onda start Koste..Ako je ono bio crveni onda je ovo nesto vise od crvenog.A posle je simulirao penal,nije dobio naravno,iznerviran je krenuo ka svojoj polovini i gurnuo s ledja igraca PSZ-a jer mu je stao na putu Onda penal,bam gol.A na kraju dupli korner kao u Top11 xD Navijao sam za Pariz,sa Realom omiljen klub Mislim da je zasluzeno,sudija je bio pod pritiskom navijaca Celsija,malo je ostetio PSZ...Lepa tekma a u Minhenu,bam bum bam bum bam bum bam. 7:0 naspram 0:0 u Ukrajini.
Last edited by Go Ahead Eagles; 03-11-2015 at 10:41 PM.
Jel tako izvlace se parovi, nadam se nekoj kombinaciji u kojoj ispadaju barca real i bayern
Veni,Vidi,Vici
tim skoro da je slozen sad pocinje dizanje u 7-8*
iz kupa sam ispao u startu,a u LP imam pobjedu