U kupu prosli ukupnim rezultatom 6:0, za sad dobro ide, i hvala Esmiru za igraca.
U kupu prosli ukupnim rezultatom 6:0, za sad dobro ide, i hvala Esmiru za igraca.
Veni,Vidi,Vici
Onda nam se protivnik pojača pred revanš, međutim mi ga tad razbijemo... Šta reći?! Idemo dalje.
Crni ako mozes u privatnoj da napises koju formaciju i ordere si koristio Ako nije tajna
Trostruka k................atastrofa u kupu. Sva 3 tima ispala u prvoj rundi
Glavni tim dobio kod kuće prvu utakmicu 2-1 i u uzvratu je bio bolji, posjed 65%, više udaraca, primi gol u 90', izgubi 1-0 i ispadne zbog protivničkog gola u gostima
Celtic izgubio prvu kod kuće 1-2, u gostima je bilo nade nakon ranog vodstva u gostima 0-1, ali protivnik je izjednačio pred kraj utakmice i završilo je 1-1.
Clermont je jučer izgubio u gostima 3-0 tako da večerašnja pobjeda 1-0 nema nikakvog značaja.
Ex top eleven player
Ja na moje lazne ulazim kad trebam dres ili grb da posaljem a to je jednom do dva puta mesecno.Evo vidim da je moja Borusija izgubula 2-1 prvu drugu dobila 6-0.
Evo protivnika u Kupu,obe tekme smo dobili sa 2-0.U LS ocekujemo da damo bar 20 golova xD Protivnik za trofej bice u donjem delu osmine,tek u finalu se mozemo sresti.
Da se pohvalim xD
Last edited by sanhO; 03-09-2015 at 08:45 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Jao srecom ja to dostignuce jos nisam dobio, ali moglo bi se sutra u LS
Veni,Vidi,Vici