Ma Chelsea ide na top 4 ove sezone juče smo baš bili na kavi i reko sam mu ove sezone s tobom smo u ligi garant :D trebo sam se kladit, možeš ti i danas propustit utakmicu nebi se ja žalio
Pa odakle je on? Nema on sanse za 4, pazi sta ti kazem
06-02-2015
Brshadin-city
Quote:
Originally Posted by Aleksandar Ilok
Pa odakle je on? Nema on sanse za 4, pazi sta ti kazem
Kakva namješena utakmica lige .. sudija pokvario sve :D
06-02-2015
Aleksandar Ilok
Quote:
Originally Posted by Brshadin-city
iz Bršadina ko i ja
Dovedite i Koleta da igra, ako nije prezauzet politikom :D i obavezno ga pozdravi kad ga vidis, koja je to budaletina bila u srednjoj..:D
06-02-2015
Aleksandar Ilok
Quote:
Kakva namješena utakmica lige .. sudija pokvario sve :D
Jbga, protiv Rangeta i Baha malo tko moze..za potonjeg sam dao 30 tokena na aukciji a da sam naletio prije aukcije, decko koji vodi Brestovik a pise tu bi mi ga dao za 0 tokena
06-02-2015
Brshadin-city
Quote:
Originally Posted by Aleksandar Ilok
Jbga, protiv Rangeta i Baha malo tko moze..za potonjeg sam dao 30 tokena na aukciji a da sam naletio prije aukcije, decko koji vodi Brestovik a pise tu bi mi ga dao za 0 tokena
Ma teško da cu teme i PSG dobit imate pre jake timove .. a sutra protiv psg igram, prve 2 pa izgubljene :D :D, al vidilo se da sudija nije sviro 4 penala za mene :D, Je u politici je, prezuzet je on
06-02-2015
Aleksandar Ilok
Quote:
Ma teško da cu teme i PSG dobit imate pre jake timove .. a sutra protiv psg igram, prve 2 pa izgubljene :D :D, al vidilo se da sudija nije sviro 4 penala za mene :D, Je u politici je, prezuzet je on
A ako znas njega, onda sigurno znas i Bucka..taj je tek u politici, promijenio je vise stranaka nego carapa :D no dobro, necemo trolati
Javit cu ti se kasnije i reci kako da igras..i meni odgovara da PSG kiksne..:D