ja kupujem 200 tokena po sezoni pocevsi od ove
ako bog da ponavljat 2-3 sezone imat 400-600 tokena nesto kofera sto nakupim od prijatelja,utakmica i sponzora i mjenjam cijeli tim sve skaute cu dovest i napucat ih
Printable View
ja kupujem 200 tokena po sezoni pocevsi od ove
ako bog da ponavljat 2-3 sezone imat 400-600 tokena nesto kofera sto nakupim od prijatelja,utakmica i sponzora i mjenjam cijeli tim sve skaute cu dovest i napucat ih
ova sezona katastrofa ali nema veze nemozemo vijecno osvajat trofeje,lp necemo nakon dosta vremena skupinu proci,u ligi momcad samo treba izborit iduci lvl
evo tim,prva postava 242Q prosjek imamo 2 sa 243Q Vida i Osvaldo
http://i.imgur.com/rKUzHSs.png
Glavni tim u sezonu nije krenuo najbolje, 3 poraza u svim natjecanjima u 4 dana. U ligi ima 3 boda, u 2. rundi kupa je kod kuće igrao 0-0 protiv neaktivnog i nešto slabijeg tima, u LP nakon poraza 1-2 kod kuće, danas u gostima je slavio 1-3.
Celtic je krenuo u sezonu s 2 teške ligaške utakmice i 2 poraza. U LP je početak bio potpuno drugačiji, nakon slavlja 6-0 u gostima večeras čekam 2. utakmicu gdje sam izraziti favorit s obzirom da protivnik ima 2 igrača od 5*, jednog od 4* i sve ostale po 3*
Clermont upravo slavio protiv najjačeg tima skupine LP sa 2-0 i trenutno je 2. u grupi s 4 boda. U ligi ima 2 pobjede, ali večeras ide na teško gostovanje protiv tima čija je prosječna kvaliteta za 0.5 veća od moje. U kupu nažalost nije prošao prvu rundu
FC Shakhtar se prošetao kroz LP pobjedom od 8-1, ima 2 pobjede i gol razliku 10-2, kakav start u LP :D :cool: U ligi ima 4 boda, pobjedu i neriješenu protiv najjačeg tima lige. 3. kolo igra večeras. U kupu je u gostima poražen 2-1, još postoje šanse za uzvrat sutra
Sta da ja kažem, prve 2 izgubljene u ligi, al zato ovu treću smo dobili. Liga prvaka 1 bod .. naveče igramo 2 utakmicu idemo po 3 boda .. kup 3-0 prolazimo dalje sutra nadam se :D
Attachment 46651
2-2 u kupu, u gostima, noćas u 1:50...
Attachment 46652
Attachment 46653
Attachment 46654
Petarda u ligi... Gomes je po prvi put u karijeri promašio penal...
Attachment 46655
Attachment 46658
Joj Nordeuse... kad ja primam gol sa igračem više od ovakve ekipe...
Attachment 46659
Attachment 46660
Attachment 46661
Pozdrav, trenutno sam 10 lvl.. Koju formaciju predlazete.. Trenutno igram 4-4-2 .. Ali se u zadnje vreme ne pokazuje dobro...