tim slozen nova formacija je tu
http://i.imgur.com/7uXHMU1.png
Printable View
tim slozen nova formacija je tu
http://i.imgur.com/7uXHMU1.png
Moj golman je dobio ocjenu 5 vjerojatno zato što je primio 2 gola od 3 udarca u okvir (logično). Potpuno se slažem s Vedranom koji je napisao da to sve jedno s drugim nema veze. Mislim da je igra previše random.
Znam da se tava trolovanja događaju i u stvarnom nogometu, međutim meni nikad neće biti jasno zašto nas troluju napušteni, neaktivni timovi sa upitnim takitčkim postavkama (vjerojatno većina istih ima napadački mentalitet) dok mi kad pokušavamo obraniti se od jačeg tima, ne pomažu nam formacije, taktike, eventualno puka sreća da protivnik ima loš dan ili igrače van forme. Eto sami pokušajte sjetiti se kakva ste rezultate imali protiv jačih timova. Ja takve utakmice mogu nabrojati na prste jedne ruke
ja sam prosle sezone u LP do finala izbacio sve sa 45 lvla a bio sa 44 lvl i vecina ih je imala jaci tim od mene ja postavke nista nisam mjenjao vec 5-6 sezona i lik ima obranu 7* i napadaca od 8* i nije mi gol zabio a primio je 3 u dvije tekme fakat nevjerovatno i tesko objasnjivo jedino u finalu me lik bas nasapunjo i statisticki i sve ostalo dok ostali i ne bas dapace protiv vecine sam cak imao i statistiku bolju,po meni i vise nego nerealno
Daj pomozite kad ima najvise bustera za skidat oko koliko sati?
RECI CIFRU ....?????
http://i.imgur.com/fYRZwAl.png
Pa kako trenirat igrace bez toga? haha moram malo se nakupt svega za sljedecu sezonu plus nabavit novu garnituru oficall tima
pa i to sto kazes
znam da je smesno ali sta su nordegeni? da li su to mladi igraci 18 19 godine kojima fali 1 do seste zvezdice? ??
e hvala ti puno
Deseta povreda ključnog igrača u 6 sezona i 2 dana, danas 2 puta... Ukupno 56 dana (2 sezone)... :confused:
Attachment 48466
Attachment 48467
Attachment 48468
Da li si probao da oboris kvalitet ekipi? Ja sam nesto probao kupio 4 igraca sa tri zvezdice koji su izgubili zvezdicu sa pocetkom nove sezone i kao rezultat sam dobio protivnika u kupu isti nivo kao ja ( 12 nivo ) i izbacio ga ( 3:0 ; 2:3). Sledeci protivnik je 13-ti nivo. Ovo je prvi put da ne dobijem odmah protivnika koji je dva nivoa jaci pa sad dokle doguram, videcemo. Tu cetvoricu cu drzati i kako sezone prolaze bice sve slabiji i drzace mi ukupan kvalitet ekipe nisko pa ko zna mozda i uzmem Kup u sledece tri sezone. Voleo bih da uzmem Kup jer imam samo jedan i to osvojen jos u drugoj sezoni.
Mislim, teorijski mogu pred kraj sezone sve da prodam i uzmem matorce od 34 godine sa tri zvezdice i kad krene nova sezona Nordeus me baci u kostur sa slabim ekipama, otpustim matorce i verovatno uzmem Kup lagano.
Ali, previse sam ulozio u prvu postavu pa i u rezerve ( dodatne pozicije, spec i kvalitet) da bih se odrekao svega toga zbog trofeja u Kupu, pa makar ga nikad vise osvojio.
http://i.imgur.com/8IMvrhV.png
zasto nemogu bidat za ovog igraca
Probao sam ranijih sezona, nije mi pomoglo.
Čak i jedine sezone kada sam nekako prošao prve dvije runde, pa na kraju i osvojio Kup, nisam obarao kvalitet i imao sam dosta jače protivnike.
Al' pošto ovako ne ide, vjerovatno ću i ja do kraja sezone dovesti kojeg igrača sa što manje zvijezdica, ne bil' možda imao malo više sreće sa ždrijebom.
Attachment 48496
Sezonu u ligi otvaramo pobedom na gostovanju u Italiji... Zaboravio sam da isključim novčani bonus sa kraja prošle sezone, tako da ode 10 milki...
Attachment 48497
Attachment 48510
2 tenka, 2 jaka protivnika, 2 slaba i 7 napuštenih...
Attachment 48511
Ja sam se patio do poslednjeg dana u ligi i jedva bio drugi, a ovaj je u svojoj ligi završio kao treći...
Attachment 48512
Za 3 dana nove sezone 10 povreda pa sad su preterali i potroseno 150 crvenih.:mad::mad:
Attachment 48522
Inace Sequeiru sam prekrstio u Matića................
E momci izgleda da NORDEUS uveo ocenu 10.:o
Nikad nisam igrao u ovakoj jakoj ligi.
Skauti su sa 215, a prvih 7 ekipa, tj sa mojom MIT, ima ocenu 214, ostale ekipe ispod 200.
Moja ukupna ocena je 201, a prva postava su mi svi sa ocenom 214.
Idemooo....
Attachment 48528
Attachment 48529
lol , u par mjeseci je nabio 2 BILIONA para !!!!.
znam da je kupovao samo free agente.
ako netko razmišlja o preuzimanju ovog tima (ne znam da li pare ostaju ? ) ne bi bilo loše. odustao je :)
Evo ga protivnik u kupu....................moj level nije los.
Attachment 48530Attachment 48531
Jbt, šta je ovo? :eek:
Attachment 48534