Gledaj samo kako su jaki ovi iz Nordeusa. Imaš menadžera na klupi i rezultati ko rinaKa, ode menadžer na odmor oni haraju ligom. Prejaki su oca mi. Svaka im čast.
Printable View
Izgleda da napuštam kup takmičenje!!!:(:confused:
Attachment 52998
Juce trol u prvenstvu protiv slabijeg protivnika koji igra 4-3-3, pa sam se pribojavao tekme u Kupu protiv iste formacije. Ali, sve je bilo pod kontrolom i odlicna pobeda u gostima 1:4. Protivnik je pratio mec i na poluvremenu obavio sve tri izmene. Verovatno je stavio mentalitet napadacki i otvorio se cim je primio tri komada.
Obozavam visoke pobede u gostima u nokaut fazi( prva tekma). Onda za revans igra kombinovani sastav, stavim bonus na nulu, smanjuje se rizik od povrede, ne igraju oni kojima preti suspenzija...
Attachment 53006
Attachment 53007
Grabimo ka ispadanju. Liga se ne smije proći!!! Sljedeća sezona, idemo na titulu...
Attachment 53008
FORZA MILAN!!!
Jednom nogom u cetvrt-finalu kupa......
Attachment 53013Attachment 53014
Da li je bilo ikada da zvanicni dresovi i grbovi budu na akciji?
Naravno,uglavnom kada je neki derbi,finale LS...tako nesto...
Pre su snizavali cene na kraju prave sezone,tamo negde kraj Maja...ali sada nema nista vec duze vreme...
Liga 1-4 pobjeda u gostima
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Znao sam pre meca da ce biti nereseno, onaj osecaj kad znas da je vreme za prekid serije i primimo gol u 88min.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...7fe68ffcea.jpg
Isti slucaj ali ovde smo mi prekinuli lidera kao da je podeseno danas bilo da se ovako odvija situacija
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...51a5d58460.jpg
Ovde sigurni, povredjeni igraci uskoro ponovo na terenu
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...99a24c70a4.jpg
Valjda ce biti kad pocne LS....
Lagano gazimo ka zadnjoj poziciji
AJDEEEEEEEE NORDEUSSSSSS. MOŽETE LI JOŠ ŠTA USRAT ??? ŠTO SI SLABIJI I NEAKTIVNIJI TO SI BOLJI :cool:
Attachment 53032
3 povrede danas, sve 3 na treningu... Pu, ****** vam ga *****!!! :mad:
Attachment 53035
Druže, tebi se igrači baš često povređuju. Kod mene, na svakih recimo dva - tri dana se povredi jedan igrač i to me košta 9-15 kofera u zavisnosti od težine povrede.
Ali, dobro ja ih ne treniram kad imam dve tekme u danu, za one koje primetim da su sporaći njih ne treniram jer nisu vredni rizika, balansiram sa bonusom dakle smanjim kad igram protiv napuštene ekipe...
Jebiga, ili smanji intenzitet i/ili učestalost treninga ili kupi crvene kofere.
NTNK United je juce pretrpeo 100 poraz u istoriji kluba racunavsi od 06.Februara 2014
Mesaaaaaaa, vidimo se u 1/8 LS :-)))
Idemooooooooooooooooooooo
Auuuuu Sinisa,izbacili smo iz grupe ove sa 47 lvl...ahahahahah...Idemoooooooooo :D
Opet "slucajno" primam gol u 88 min. kao lider na tabeli... stelovanje tabele da se ne bih odlepio, uz one dve situacije od juce sad i ova ali ajde neka bude "slucajno"
prosli smo dalje u LP uz odlicnu igru i 0-0 protiv objektivno jace momcadi,iako nismo zabili igraci su dosta dobro odigrali posebno obrana gdje se oba nova stopere pakuzuju kao dobra pojacanja,sigurni i pravovremeni sa reakcijom...danas liga gdje lovimo pozitivan rezultat da okrunimo dan sa bar 4 boda
Hahah, ja sam to rekao ironično jer "šanse nema" da ću se ja provući pored onakvih timova, svi jači od mene osim 2-3 tima. Inače do sad nisam pauzirao ni jednom, a sad ću svim silama da napadnem četvrto mjesto, evo sam kupio 2 odlična igrača na kriznim pozicijama koje su zakazale u prvom dijelu sezone, bio sam pesimističan po pitanju lige pa nisam ni pratio dosta mečeva. Jedini problem- samo 1 buster morala!!! Inače po gol razlici 4 sam u ligi, ali to ništa ne znači!!!
Attachment 53067Attachment 53068Attachment 53069Attachment 53070Attachment 53071
@ Macva
Sinisa, sredi malo inbox ne mogu da ti posaljem p.m.
U ligi prvaka lagano dobijem jačeg protivnika :cool:. Zakovao se za prvo mjesto, al' zato u ligi ne mogu nikog dobit.
Attachment 53072
Attachment 53073
Evo protivnika u ligi. Igram za neka 3 sata protiv njeg. Logično, on je ispred mene na tabeli, sa ovom postavom lik lagano cepa protivnike od kojih ja gubim. Bravo nordeus po 738 put !
Attachment 53074
Salji sada, treba da je ok
Attachment 53079
Juče u Ligi mi boranija, koja igra sa 2 igrača u zadnjoj liniji i ostane bez 2 MC zbog kartona, uvali gol u 84. minutu, a mi damo samo 4 gola (8 odbranjenih zicera)... Pa jbt Nordeuse, smanji malo doživljaj...
Attachment 53081
Attachment 53082
Attachment 53083
Attachment 53084
Attachment 53086
Prolaz dalje u LŠ, kao prvi u grupi... I opet primamo gol od boranije u 86. minutu...
Attachment 53087
Attachment 53088
Attachment 53090
Novi igrač u timu, veznjak Slobodan Vučinić...
Attachment 53091
Attachment 53092
Litvanski golman Saulis Baguzis karijeru nastavlja na Islandu... Odigrao je 53 utakmice za klub i sa 23 utakmice učestvovao u osvajanju triple krune, a u šampionskoj sezoni pre toga je branio na 18 ligaških utakmica...
Attachment 53093
trazim ML 249Q DO 20 god specijalnost nebitna HITNOOO !!!!!!!!!
Lespa, poslao sam ti zahtev