Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Branko Klikovac's Avatar
    Grabimo ka ispadanju. Liga se ne smije proći!!! Sljedeća sezona, idemo na titulu...
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_25.jpg
    FORZA MILAN!!!

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Branko Klikovac View Post
    Grabimo ka ispadanju. Liga se ne smije proći!!! Sljedeća sezona, idemo na titulu...
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_25.jpg 
Views:	32 
Size:	52.9 KB 
ID:	53008
    FORZA MILAN!!!
    Radije bih bio 10 puta zaredom 7.nego jednom sampion u ponovljenoj ligi, naravno svako ima svoju filozofiju ali ja ne mogu namerno da pustam i da gubim

Rookie Branko Klikovac's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Radije bih bio 10 puta zaredom 7.nego jednom sampion u ponovljenoj ligi, naravno svako ima svoju filozofiju ali ja ne mogu namerno da pustam i da gubim
    Hahah, ja sam to rekao ironično jer "šanse nema" da ću se ja provući pored onakvih timova, svi jači od mene osim 2-3 tima. Inače do sad nisam pauzirao ni jednom, a sad ću svim silama da napadnem četvrto mjesto, evo sam kupio 2 odlična igrača na kriznim pozicijama koje su zakazale u prvom dijelu sezone, bio sam pesimističan po pitanju lige pa nisam ni pratio dosta mečeva. Jedini problem- samo 1 buster morala!!! Inače po gol razlici 4 sam u ligi, ali to ništa ne znači!!!
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_26.png☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_27.png☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_28.png☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_29.png☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_30.jpg