Najebo sam u LP ako prodjem...šteta što se ti,ja,Mesa,Milan već tako rano sastanemo bar da su nas u polufinalu sastavili to bi bilo ajmeee,spektakl
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Printable View
Za vas nzm vi ste vecita enigma,a Francuzi sigurno evo sad su se namucili protiv Finaca..Nemci nisu uigrani,Novicki nije u formi oni cak i po meni nebi trebalo grupu da prodju...Italijani sa dobrim NBA igracima ali ne moze samo Galinari moraju i drugi da se pokrenu za cetvrt-finale..........
Ali ruku na srce jedino Bogdanovic ima zavidnu minutazu u NBA,Rudez je vodonosa u Indijani,Hezonja je jos ,,zelen" i previse samouveren ko da je JORDAN....Saric je bas pravi igrac nzm dal bi se snasao u NBA,a za Evropu je TOP.....Klupa vam je tanka..............
U kupu lagano,liga za sad drugi...............
Attachment 53213Attachment 53214
Ja samo znam da BiH bez Teletovića, Nurkića i Đedovića ne mogu dobiti nikog :D. Danas gledam protiv Poljaka i ne znam koji su gori. Obje ekipe u zadnjoj četvrtini više od 6 minuta ne mogu dati koša. Gledam i ne mogu da vjerujem :D. Realno ima dobrih ekipa za osvajanje. Kada se samo sjetim Srbije kada je otvorila SP sa 2 poraza, od Brazila i Španije ako se ne varam, svi je otpisali i onda laganica finale sa amerima :D. Tako da je sve moguće, svako može da uzme ovo prvenstvo :D.
Šta sam se puta dopisivao sa svojim protivnicima iz lige, ljudi mi napišu da uđu na početku sezone i na polusezoni, vide koji su, kupe par igrača, podijele moral i ne ulaze nikad u igricu, i lagano budu u top4. I metar njih mi je tako napisalo, i ja glupan opet ulazim svaki dan, lafo treniram ekipu, jedem govna džaba. I tek nakon 2 godine igranja skontam da ovi iz nordeusa stavarno ne znaju ništa o nogometu i da je kod njih totalna suprotnost od realnosti. Što si manje aktivan u igri, što manje vremena provodiš sa svojom ekipom rezultati su ti bolji. Nidje veze ali eto tako je kod njih, i to ću i ja od sad da praktikujem ;).
Bogdanovic dobio potres mozga..veliki hendikep