Otvori i za basket...............
Printable View
Prvo puknem na je.enog igraca 30t pa onda uzmem dres PSG-a i tako puknem 120t...........
Attachment 54330Attachment 54331
Video sam nordgena svaki dan na TL ima mnogo, ali problem je samo prodati svoje igrače 250-253Q. Prodao sam akademce i uzeo nordgene, ali nemogu svoje igrače 250-254Q 22 god da prodam, jedino da ih dam agentu u pola cijene. Evo meni svake treće godine nordgeni i ovi koje imam od 21-22 god su isto nordgeni bili kad sam ih uzeo i tada su imali 18-19 god.
Ja sam ih sve dao agentu.
Idemooooooooooooooooo
Prolaz u kupu
Attachment 54332Attachment 54333
Stanje u ligi posle 4 odigrana kola..........
Attachment 54334
Ovo mi je prvi put da imam ovako izjednacenu ligu po kvalitetu svi smo slicnih kvaliteta..Nema onie standardne 3-4 ekipe koje su kante za napucavanje i nabijanje razlike.:D
Jel jos neko osim mene ima problem sa slobonim agentima?
ma ok ali zasto nisi rekao kada se kosarci pisalo ovdje tada nikom nije smetalo i to nije ok...a sto se tice ovoga oko Hrvatskog nogometa pricalo je vas vise da ce se tema otvoriti nevezana za t11 a opet da je o sportu opcenito pa nikom nista
Ovo ispada da moram/o pazit sta tocno pisemo dakle striktno i iskljucivo o top11 a mene samo zanima ko ovdje iskljucivo pise samo o tome
Kup...
Attachment 54339
Na ovoj temi bi trebalo da se koncetrišemo na TE. Naravno skretali smo u više navrata i tolerisao sam svima. Ali psovanje, vređanje i ostalo tog tipa tome nije mesto ovde.
Evo Top teme :D
http://forum.topeleven.com/fudbalski...tml#post368499
Samo da napomenem da svi clanovi ovog foruma mogu da naprave/otvore novu temu u sekciji Fudbalski razgovori i niko vam nece uzeti za zlo da pisete o bilo cemu ukoliko ne krsite pravila foruma naravno...
Uzivajte i caskajte do mile volje...
Ziveli... :)
Attachment 54342
McConalogue je napustio klub za 5 tokena... Sa klubom je osvojio patku...
Attachment 54343
Attachment 54344
Kod mene od pocetka sezone nema slobodnih igraca,kako je kod vas?
Shadow kao prvo, imao sam jednu svadju ovdje gdje ni druga strana nije ostala duzna, a ovo sa Vecom je medju nama normalno, tako si mi i na fejsu, e sad slazem se da vi to ne morate znati pa ispada da je ovca nesto ruzno..
Drugo, daj poslusaj me, Top El sad trazi kosarku, jednostavno otvori temu za sve o sportu, eto moze i tako naslov, Sve o sportu - Chat...i tako obuhvatis sve, ipak je ovo forum o Top Elevenu a ne neki opci, pa neka bude jedna tema i u nju pisemo sve sta nema veze sa igrom a ima sa sportom.
To je moj prijedlog a ti razmisli
Na podforumu Fudbalski razgovori, kosarka ;)
Misli i na dalje...tu je rukomet, to bar mi iz Hrv cemo sigurno pisati, sto za repku, sto za Zagreb u ligi prvaka..pa onda tu je vaterpolo, tu se cesto nase repke i klubovi susrecu...ima toga, mislim da nema smisla da imamo za sve po jednu temu, jednostavno jednu opcenitu i deri
S***m vam se na igru!!!
Attachment 54346
Attachment 54347
Attachment 54348
Sta cekaju sa dresovima nikad ovoliko dugo nije bilo dosadno sto se tice prodavnice
Evo prebačena u razno :D
Razno
Što se tiče ostalih sportova tu otvarajte ko ima želju :)
pred tekmu u ligi prvaka moral u prvoj postavi svima "savrseno". pobedim i posle tekme cetvorici moral "vrlo dobro" ?!??
gubim 1:0 i stavljam mentalitet "veoma napadacki". nista se ne desava, vracam mentalitet "normalan" i pobeda 2:1. :confused:
obicno mi bolji igraci igraju Kup i ligu Prvaka a u prvenstvu slabiji. ove sezone jaka liga tako da ne znam kom takmicenju da dam prednost. verovatno ce to biti prvenstvo jer mi je bitno da budem u prva cetiri zbog Lige prvaka.
ne igram prijateljske vec duze vreme, ali me nesto zanima.
kao sto znate, kad zakazete prijateljsku gost nema kofere, novac, skil poene ali nema ni povreda, pada morala.
ali, ako menadzer sa kim sam zakazao tekmu ima iz nekog razloga podesen dobar bonus za pobedu i uklizavanje "tvrdo" to znaci da postoji sansa da moja ekipa nastrada jer ce protivnik kidati na terenu.
Ili ipak Nordeus prijateljsku tretira kao prijateljsku i ne vazi napred navedeno.
ali ako vazi, onda bolje raditi trening tipa kardio i dve crte. manji je rizik zar ne?
Nema pravila iskreno da ti kazem,to je sve kako horoskop kaze za taj dan...
Ja npr kupio igraca i ajde rekoh da mu odradim jedan trening kad ono prelom noge i sta da ti kazem... 15 crvenih pljas...
Dobro jutro forumasi,menadzeri... :D
Igra je postala smejurija...
Attachment 54359
Attachment 54360
Poslusajte hit premijera..............:D
https://www.youtube.com/watch?v=3EQdmvtPLRo
Pocece jos malo i iz frizidera da iskace......
Kada bi ovo ubacili bilo bi extra...
http://i1358.photobucket.com/albums/...psj5y0qbsi.jpg