Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Druže nema ovde privilegija stvarno preterujete imate 555 društvenih mreža pa se tamo prepucavajte o kriznoj situaciji u HNS. Ni kod nas ništa bolje nije pa ja ne pišem o Karadžiću i ostaloj bagri. Ja sam i ranije rekao da ću vam otvoriti temu i pisaćemo svi o fudbalu na našim prostorima, naravno bez vređanja i sl.

Famous Top El's Avatar
    Vazna pobeda u ligi...............
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-screenshot_174.jpg☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-screenshot_175.jpg

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    Druže nema ovde privilegija stvarno preterujete imate 555 društvenih mreža pa se tamo prepucavajte o kriznoj situaciji u HNS. Ni kod nas ništa bolje nije pa ja ne pišem o Karadžiću i ostaloj bagri. Ja sam i ranije rekao da ću vam otvoriti temu i pisaćemo svi o fudbalu na našim prostorima, naravno bez vređanja i sl.
    I ja sam dao prijedlog, kakva tema da bude..cak i pitao smijem li ja otvoriti temu, odgovora nisam dobio, teme nema a proslo skoro mjesec dana

Svi mi pratimo sport ovdje, ponekad iskomentiramo nesto, nije da je 20 stranica o tome, to je po meni u redu, ali sad oprosti nisam primijetio da si davao upozorenja kad se pisalo o kosarci, nema ni veze, po meni bar sta onda ako iskomentiramo nesto o sportu, pa kome smeta neka ne cita jbga, nitko ih ovdje ne drzi.

Ajde opusteno samo, ipak je nama svima sport u krvi i oprosti jos jednom, ali politike nema nigdje
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    ma ok ali zasto nisi rekao kada se kosarci pisalo ovdje tada nikom nije smetalo i to nije ok...a sto se tice ovoga oko Hrvatskog nogometa pricalo je vas vise da ce se tema otvoriti nevezana za t11 a opet da je o sportu opcenito pa nikom nista
    Ovo ispada da moram/o pazit sta tocno pisemo dakle striktno i iskljucivo o top11 a mene samo zanima ko ovdje iskljucivo pise samo o tome