Imam mrtve konje u napadu... **bem ti Top 11...
Originally Posted by Steppenwolf Imam mrtve konje u napadu... **bem ti Top 11... I meni su napadaci nesto losi, ne znam koja je fora? 3 sam promenio od pocetka sezone :-) Idemooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Originally Posted by Macva FC I meni su napadaci nesto losi, ne znam koja je fora? 3 sam promenio od pocetka sezone :-) Idemooooooooooooooooo Jbg, meni sa Bgd Utd, od 32 gola na 9 utakmica, levo krilo dalo 15, desno 8, a napadači samo 1 gol...
Originally Posted by Steppenwolf Jbg, meni sa Bgd Utd, od 32 gola na 9 utakmica, levo krilo dalo 15, desno 8, a napadači samo 1 gol... Tako je i kod mene, jos samo fali golmani da pocnu da nam daju golove :-) Idemooooooooooooooooo
Prvo puknem na je.enog igraca 30t pa onda uzmem dres PSG-a i tako puknem 120t...........
Originally Posted by Macva FC Tako je i kod mene, jos samo fali golmani da pocnu da nam daju golove :-) Idemooooooooooooooooo Stavi da izvode slobodnjake i penale, pa će da daju...
Originally Posted by Steppenwolf Stavi da izvode slobodnjake i penale, pa će da daju... I to masaju :-) Idemooooooooooooooooo
Forum Rules