aaa stigli dresovi!!
lepo lepo. nazalost nema Intera, Fiorentine. ali tu je dobri stari Pohang Stiler! ;)
Printable View
aaa stigli dresovi!!
lepo lepo. nazalost nema Intera, Fiorentine. ali tu je dobri stari Pohang Stiler! ;)
I danas pobeda :) Trebalo bi doci bar do 7 mesto :)
http://www.dodaj.rs/f/w/WF/4k4O2WyT/screenshot1.png
http://www.dodaj.rs/f/3c/KZ/qoAAHRr/screenshot2.png
Meni se ne sviđaju ovi novi dresovi pogotovo gostujući (Ajax, Arsenal, Porto, Real). Jedan od rijetkih dresova koji mi se uopće sviđa je Juventusov 3. dres. Sad i da stave nešta na akciju, ne vjerujem da bi ijedan kupio. Od starih sam htio kupiti Trabzonsporov, ali sad su taj promijenili, novi mi se ne sviđa. 2. izbor mi je bio Club Brugge, ali njega su ukinuli.
A od Rome nista dzaba ja cuvam tokene
Attachment 55108
Poslednje 4 utakmice... Poslednjom smo otključali "Game Over" dostignuće...
Attachment 55109
Attachment 55110
Attachment 55111
Attachment 55112
Attachment 55113
I ja očito džaba čuvam. Ko za inat sad nema tog što bi kupio, a kad nisam imao tokena onda sam htio kupiti neke dresove i grbove.
Vidio sam Ajaxove nove dresove ranije tako da sam znao da će ubaciti tu rugobu od dresa :D
Mene čudi što nisu ubacili dresova i grbova od više klubova, pa i neke nove premium pakete. Čak ne moraju ni osmišljati dresove, nek naprave opet onu vrstu natječaja preko facebooka ili foruma, mi ćemo sami poslati im svoje dresove pa neka izaberu ili nek zaposle Steppenwolfa kao dizajera :D
Attachment 55114
Napadač Issa Agyekum je otišao za 7 tokena... Pre par dana je odigrao 150. utakmicu i to je bilo to... 4. je na večnoj listi, po broju odigranih utakmica, a 2. po broju golova, asistencija i po prosečnom rejtingu... Sa klubom je osvojio 3 titule, prošle sezone spektakularno... Lidersku poziciju pokušaće da preuzme napadač Bedimo...
Attachment 55115
Attachment 55116
Najbrutalni dresovi ubedljivo:
Attachment 55117Attachment 55118Attachment 55119Attachment 55120Attachment 55121Attachment 55122Attachment 55123