pa taj zuti dres nemam,i one stare te mogu nigdje nabavit cak sam i na supoort trazio da mi oni prebace direkt i skinu mi sa racuna tokene pa nemogu jbga
Printable View
Nereseno u prvoj utakmici cetvrt-finala LS:
Attachment 55125
Puno sam kombinovao u toku meca menjao formaciju ali nista nece da udje pa nece.U drugom poluvremenu negde u 60 minutu sam prebacio na viskoki presing a umor igraca posle meca nije bio toliko velik.
Attachment 55126
UPRAVO sam saznao da su dio timova sa balkanskog pomjesali sa svj.serverom,mi sa balkanskog mozemo pratit tekme na svjetskom i obrnuto,iako u ligi i dalje imam samo balkance od iduce stize SRANJE mjesana liga,lp i kup bit ce HARD CORE sa ovim kosookim jazavcima
http://i.imgur.com/wvkGBum.png
lik sa svj.servera prati moj tim na balkanu do danas nas nije spajalo apsolutno nista osim slanja bustera,i cekanja nove sezone skupa skidajuci kofere a sada urnebes
Juče sam smio uložit kuću da ću danas da kiksam u ligi. Da sam je uložio sad bi je izgubio :cool:. Pobjeda protiv najlošije ekipe u ligi. Jako bitna pobjeda !
Attachment 55127
Sutra igramo protiv ekipe nostradamus, koja se nalazi na 9. poziciji. Nadamo se pozitivnom rezultatu. #SamoSloboda
Attachment 55128
@ top el
vidim da si za neke igrace skupio dosta skil poena. ako je verovati iskusnijim menadzerima, nikako ne dodeljuj spec. vec idi na pozicije i/ili kvalitet. :)