2 x istezanje ( dve crte ) i oba puta +3.
Printable View
Imam primedbu, proslu sezonu sam zavrsio na 7. mestu i kvalifikovao se u 39.Nivo, ali sam ostao u 38.!!! U cemu je problem???
Iako je protivnik pratio mec,a ja nisam lagano sam dobio
Attachment 56086Attachment 56087
Pošalji mail supportu, samo pitanje dal će ti odgovorit, nisu baš neki komunikatori (sudeći po reakcijam drugih koji su slali upite)
Vjerojatno se radi o nedostatku broja timova na tvom nivou da popune ligu pa su te ostavili na istom da sastavili ligu. Isto tako se događa da nekad timovi s 8. mjesta budu promaknuti na viši nivo.
Osobno mislim da je bolje ostati na istom nivou nego preći u viši kao sedmoplasirani, jer ionako ostaješ bez Lige Šampiona, a ovako zadržavaš kvalitetu postojećeg tima i nemaš neku potrebu za trošenjem tokena na nove igrače.
Hvala t11, ali mislim da nije fer! ;)
Luda utakmica danas u prvenstvu. Gostovanje protivniku koji je po proseku kvaliteta tu negde kao i ja mozda cak za nijansu i jaci. Gubio sam 2:0 na poluvremenu reko to je to pukao sam, krenem na veoma napadacki u nastavku i uspem da izjednacim na 2:2, a potom i povedem 3:2 u 79. minutu , prebacim se na odbranu i u 87. minutu primim gol :( Na kraju podela bodova u jednoj veoma zanimljivoj utakmici. Sve sa nekim preokretima igram ovu novu sezonu :)
**beš ti ovo više... 3 utakmice, 3 remija, protivnički golmani na drogama, po 6-7 zicera skidaju... a oni šutnu jednom i uđe, uđem im ga majke...