-
Totalno NE(ocekivana) pobeda u ligi, protiv treceplasiranog na tabeli.
Jedna sansa- jedan gol, sve staje u tu jednu recenicu, koja opisuje danasnji nastup mojih momaka ...
150 sansi- 0 golova i sjajne bravure mog golmana i vrv slom zivaca su recenica koja opisiju njegovu igru i njegovu nadmoc na terenu.
Danas se prvi put prema meni naklonio Random i od mog golmana napravio zver koja ne moze da primi gol ali bukvalno!!!!!!! :D
Ocena cista DESETKA!
Toliko je puta dobro intervenisao danas da sam ja izneverovao, svaka cast, ovim me je kupio! :P
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...45fd8df1cd.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...a606b1c1af.jpg
Tekmu je resio DMC Sorensen koji podize formu pred finis Kup-a... :D
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
-
Pobeda u gostima od 2:0 :-) za sada se drzimo na 5 mestu
Idemoooooooooooooooooooo
-
2 Attachment(s)
Prolaz dalje u četvrtfinale... Od novajlija u timu, jedino je DMC Aboul Saoud pun pogodak... GK Fullerton i DC DMC Sa'adi rupe... ST Herzig se povredio na treningu... Slomljeno stopalo, 8 dana ili u prevodu 15 crvenih kofera...
Attachment 56582
Attachment 56583
-
1 Attachment(s)
Pobeda u prvenstvu u gostima 1:4. Moja 4-5-1v protiv uskog dijamanta. DMC dobija zuti odmah na startu ali odlucio sam da rizikujem ali u 55. minutu drugi zuti i tusiranje.
Na 2:0 za mene prelazim na kontranapad, a kada protivnik daje gol prelazim na kontre dugim pasovima i krila zavrsavaju posao.
Attachment 56594
-
2 Attachment(s)
Posrtanje crno-belih se nastavlja i u LŠ... Protivnički golman je odbranio SVE naše šuteve u okvir... Povredili smo strelca njihovog prvog gola, ušla rezerva i dala dva... Ovo je prvi put posle ko zna koliko vremena da sam sa 4-1-3-2 izgubio protiv uskog dijamanta... E tako je to kad ti Nordeus troluje formu celog tima... Ilić ni posle 21 odigrane utakmice ne može da se sastavi sa dobrom formom iz poslednje 4 sezone...
Attachment 56595
Attachment 56596
-
-
Quote:
Originally Posted by
NTNK
Dok ti je Babović bio na terenu, još ste i davali golove... Čim je izašao zbog povrede, truba u napadu... :rolleyes:
-
Iz dana u dan sve vise me iznenadjuju... :D
Zamisli da me pre neki dan neka tamo Macva pobedi jbt...aaaaaaaaaaaaaa... :D
-
Quote:
Originally Posted by
NTNK
Sta rade ti levaci sa legendom naseg a i svetskog fudbala Babovicem...........
-
1 Attachment(s)
Crno-beli u kanalu... Trebaće poveći traktor da nas vadi napolje... Koju god da sam formaciju probao, i koji god da sam mentalitet probao sa tim formacijama, jednostavno, ništa ne funkcioniše ove sezone... Propas'...
Attachment 56607