Bitno da su meni danas izbacili igraca napolje a ovaj iskasapio pola tima ni zuti
Printable View
Sta reci,koju poruku poslati...
Sinoć smo dobili četvrtog i sa petog skočili na treće mesto...
Attachment 56624
Pobeda Kelta u gostima, da sačuvamo poziciju broj 2... Opet primamo gol iz slobodnjaka od random izvođača, ovaj put desnog beka... Golman Fullerton, bačene pare, al' mi je najviše žao onog jednog tokena...
Attachment 56625
Nazalost, moracu da se vratim sistemu sa dve ekipe i da ih rotiram jer me raspored ubija. od pocetka sezone razmak izmedju dve tekme nije veci od 3-5 sati sto je malo da se ekipa oporavi. Prva postava ce igrati prvenstvo koje je najbolje takmicenje jer se igra 26 kola i ima prilike za popravni za razliku od nokaut faze LP-a i Kupa gde je sve moguce. Pogotovo me Kup nervira kada me izbaci menadzer cija je ekipa u rasulu ali me izbaci samo zato što je tri nivoa iznad. Nordeuse, igram 16-ti nivo kada cu ja poceti da dobijam u Kupu ekipe slabije od moje tj. klubove dva tri nivoa ispod mog !? :rolleyes:
Glavni tim valjda nema sreće ove sezone. U kupu je ispao u 1/16 finala (runda 3) na penale, a u LP jučer ispao zbog pravila gola u gostima, ili bolje rečeno, lošeg dana kompletnog tima. U uzvratnoj utakmici LP, moj 4141 protiv 433 (isti recept kao u prvoj), međutim odjednom cijela ekipa igra loše. Izgubio sam 2-0 u gostima, a 3-1 dobio kod kuće.
U ligi je pao na 4. mjesto.
Celtic je drugoplasirani tim lige sa 4 boda zaostatka za vodećim. U LP i kupu je ispao u 1/8 finala.
Dnipro se nalazi na 9. mjestu lige s 21 bodom u kojoj 10. tim ima 20 bodova (večeras igram protiv njega u gostima), a 3. tim 27 bodova. U kupu smo danas prošli u polufinale pobjedom 2-1 u gostima i ukupnim rezultatom 5-1. U LP smo jučer osigurali 1/4 finale nakon poraza 2-1 u gostima, slavili smo 2-0 kod kuće.
Attachment 56628
Attachment 56627
Attachment 56626
To se i meni često događa, pogotovo početkom sezone kad krenu 2. runda kupa i grupa LP. Znao sam imati nekoliko dana u nizu sa utakmicama razmaka 3 sata. Moji timovi sad imaju uglavnom 21 igrača (1 mjesto ostavim za akademca), međutim primjetio sam da neki od tih igrača (uglavnom 1-2) jako slabo ili gotovo nikad ne igraju (u Celticu ST Wildschut, u Dnipru AMC Nikolov) zbog tog što forsiram skaute iz prvog tima. Ne treniram ih posebno jer nemam bustera, međutim 1-2 zelena dnevno za igrača brzog razvoja znači puno, a nije velik trošak.
Kakva trol sezona i za mene, gubim bodove i utakmice sve od duplo slabijih protivnika, nekad bas ume ova igrica da me iznervira -.-
Sto se tice kupa tu smo ispali od slabijeg protivnika. Kostalo me je to sto sam u prvom mecu na gostovanju vodio na poluvremenu 2:0, a na kraju izgubio 3:2, pojma nemam kako -.-
Attachment 56633
U LS nakon neshvatljivo lose prve utakmice kod kuce, u revansu smo bez vecih problema uspeli da obezbedimo prolaz dalje u cetvrtfinale.
Attachment 56634
U prvenstvu kao sto rekoh drzimo se jos uvek ali neshvatljivi kiksevi, bas me troluje. Gubio sam bodove kod kuce od neuporedivo slabijih ekipa i to ce me verovatno kostati titule na kraju...
Attachment 56635
To bi bilo to za sada, jedno takmicenje manje u preostala dva se drzimo jos uvek :)