Kakva je ovo zajebancija, majko moja!!!
Attachment 56856
Attachment 56857
Attachment 56858
Attachment 56859
Cele sezone trolovi k'o kuća, ali ovo je vrhunac!!!
Printable View
Kakva je ovo zajebancija, majko moja!!!
Attachment 56856
Attachment 56857
Attachment 56858
Attachment 56859
Cele sezone trolovi k'o kuća, ali ovo je vrhunac!!!
Sutra 1 utakmica polufinala LS protiv prijatelja koji me je izbacio prethodna 2 puta u LS(osmina i polufinale),trazim osvetu.......
Attachment 56860Attachment 56861Attachment 56862
Evo jedan random rezultat iz osmine finala
Attachment 56863
Revans je bio zavrsen 1-1 iako je Cavani bio nabudzen na 8*............
Lagano kao I uvek opustena pobeda :) verujem svojoj odbrani xD
http://www.dodaj.rs/f/7/XI/eqjAzdC/screenshot1.png
http://www.dodaj.rs/f/2V/Ix/2ZxX3j0h/screenshot2.png
Glavni tim (opet) izgubio, iako je dominirao i bio bolji, 61% posjeda protiv tima iste kvalitete, puno više udaraca, ali poraz 2-3, skoro kao utakmica Bournemouth - Newcastle od nekidan. Nekim čudom je i dalje 3., ako s ovakvom formom uopće ostanem u top 4 do kraja sezone, to će biti uspjeh.
Dnirpo odigrao 2-2 u kupu kod kuće. Naravno, otvorio TE 10min prije utakmice, promjenio karticu dok utakmica ne počne, onda se sjetim da imam utakmicu i vratim se na poluvremenu, gubim 1-2, promjenim formaciju iz 451V u 32V i izvučem remi. Protivnik je igrao 4-2DM-3MC-ST
Da sam odmah pogledao formaciju prije utakmice, možda bi bilo i pobjede.
Celtic slavio protiv drugoplasiranog. Trn u oku, skaut nordgen ST koji ima napadački skill 7*, fizički 6*, a zabija malo, gotovo pa nikad, sad se pojavio kao ukazanje s klupe i zabio možda ključan gol sezone u dvoboju protiv drugoplasiranog tima sezone, u borbi za prvaka. Dramatična utakmica, krenuo sam s ravnim, klasičnim 451, a pošto je moj srednji MC imao loše ocjene tokom utakmice, odlučio sam riskirati i staviti tog nesuđenog golgetera u igru pri rezultatu 1-1. Došao mi je ko kec na desetku, zabio u 82' za pobjedu 2-1. Bolje nije moglo, ako postanem prvak, onda se odužio za cijelu neefikasnu sezonu, sunce mu poljubim! :D
Attachment 56864
Attachment 56865
A šta tek reći za ovu lakrdiju...
Attachment 56866
Attachment 56867
Attachment 56868
I još mi pukne net u 50. minutu, taman da ubacim još jednog napadača...
Celtic je bio prvak u svojoj 13. sezoni zadnji put, (ovo mu je 15), a to je sezona u kojoj nisam bio aktivan. Dakle, ako računam ostale sezone kad sam bio aktivan, nisam sa Celticom osvojio ligu od sezone 4 :rolleyes: tako da je taj iz 13. jedini ligaški trofej u zadnjih 10 sezona. Vidjet ćemo kako će sezona 15 završit.
Odgledam video na tapjoy (ne koristim vpn!) ali ne dobijem kofer, a bilo je ranije 5-6 svaki dan i meni je to dovoljno bilo. Sad više nema ili sam ja nešto zeznuo na mobu.
Attachment 56871Attachment 56872